HB Køge – FC Midtjylland

HB Køge 1 - 0 FC Midtjylland
09 maj 2010

Sæsonens sidste SAS Liga-kamp på SEAS-NVE Park endte med en ganske velfortjent sejr til HB Køge på den scoring som lynhurtige Quincy Antipas satte ind ti minutter før tid.

 

Hos HB Køge havde Mikkel Christoffersen i startopstillingen afløst en skadet Thomas G. Christensen – ellers var Auris 11er den samme som i midtugekampen i Parken.

 

De 1.620 tilskuere på stadion i Herfølge var før pausen vidner til en jævnbyrdig forestilling med et par chancer i begge ender. Hos FC Midtjylland fik keeper Jonas Lössl med det yderste af neglene verfet Henrik Toft glimrende hovedstød forbi den ene opstander, men Lars Bjerring også viste klassen i den anden ende med flere gode indgreb.

 

Efter pausen overtog HB Køge spillet og det blev også til en god håndfuld scoringsmuligheder. To af dem tilfaldt Bo Storm der dog i begge tilfælde måtte se gæsternes keeper stå i vejen.

 

HB Køge fortsatte dog med at tro på det, og med ti minutter tilbage lykkedes det.

 

Quincy Antipas rundede et par FCM-forsvarere, spillede en kvik 1-2 med Mark Leth Pedersen og placerede derefter bolden iskoldt i nettet bag Jonas Lössl. Flot scoring af Antipas – hans tredje i foråret.

 

HB Køge fortsatte det gode spil og gik koncentreret til opgaven. Lasse Kronborg der midtvejs i halvlegen havde afløst en “blåøjet” Nicolaj Madsen bragede bolden over kassen og ligeledes indskiftede Arman Mehakovic var også tæt på at øge føringen, men det blev ved intentionen.

 

I kampens overtid tilspillede FC Midtjylland sig et par hjørnespark, uden at de dog for alvor truede Lars Bjerrings mål.

 

1-0 holdt kampen ud, og dermed kunne HB Køge i sæsonens sidste hjemmekamp give de trofaste tilskuere en sejr at gå hjem på.

 

Nu resterer blot en enkelt spillerunde inden SAS Ligaen lukker og slukker for denne sæson. HB Køge slutter af på næste søndag med en kamp på Energi Nord Arena i Aalborg.

 

Mål

1-0 // Quincy Antipas (80.)

 

Advarsler

Mads Laudrup og Lasse Kronborg, HB Køge

Ken Ilsø, FC Midtjylland

 

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Mikkel Christoffersen

Thomas Sørensen

Stefan Hansen

Søren Nielsen

Mads Laudrup

Nicolaj Madsen

Marcel Rømer

Quincy Antipas

Bo Storm

Henrik Toft

 

Udskiftninger

Lasse Kronborg ind // Nicolaj Madsen ud (64.)

Mark Leth Pedersen ind // Mads Laudrup ud (65.)

Arman Mehakovic ind // Quincy Antipas ud (83.)

 

Tilskuertal

1.620 tilskuere på SEAS-NVE Park