HB Køge – FC Nordsjælland

HB Køge 1 - 0 FC Nordsjælland
12 sep 2021 - 13:00Capelli Sport Stadion

Niende sejr i træk til HB Køge

Af Per Møller

Søndag eftermiddag bød HB Køges succesrige hold i Gjensidige Kvindeligaen indenfor på Capelli Sport Stadion til mødet med FC Nordsjælland i 6. spillerunde i ligaen.

Det var holdets 6. kamp på tre uger – hård kost for ethvert fodboldhold, og kampen mod nordsjællænderne viste da også, at den landskampspause der nu kommer og byder på en kampfri pause på to uger, vil gøre rigtigt godt hos HB Køge-spillerne.

HB Køge arbejdede traditionen tro hårdt for hinanden og afholdt gæsterne fra at komme frem til nævneværdige chancer gennem alle 90 minutter.

Det var også småt med chancer HB Køge formåede at skabe i en kamp, der bød på meget duelspil og ikke så meget flydende spil. Men HB Køge viste igen fin disciplin og styrede sejren hjem

Efter en målløs første halvleg kom hjemmeholdet foran i kampens 59. minut, da Cecilie Fløe, der var kommet på banen fra halvlegens start i stedet for Hanna Adler, scorede da hun promte sparkede en returbold i feltet ind bag FC Nordsjællands keeper til 1-0 som også blev kampens resultat.

Desværre måtte Cecilie Fløe hjælpes fra banen godt 10 minutter før tid, men forhåbentligt er skaden ikke slemmere end hun er at finde i truppen til topopgøret i Hjørring om to uger.

Sejren var HB Køge holdets niende sejr i træk. Udover de seks kampe i Ligaen tæller den imponerende serie en kamp i pokalturneringen samt de to kvalifikationskampe til Champions League mod Sparta Prag. I de ni kampe hedder målscoren 20-1.

Og regner vi tilbage og tager de fire sidste kampe med fra sidste sæson, så er de seneste 13 turneringskampe sluttet med sejr.

En vildt imponerende serie, som forhåbentligt fortsætter når turneringen genoptages igen efter landskampspausen.

HB Køges næste kamp er det store topbrag i Gjensidige Kvindeligaen lørdag den 25. september kl. 13.00 mod Fortuna Hjørring på nordjydernes bane. En kamp der transmitteres live på TV 3 Sport.

Og lad os så med spænding se frem til mandag eftermiddags lodtrækning til Uefa Women Champions League gruppespillet senere på efteråret. Lodtrækningen foretages hos Uefa kl. 13.00.

HB Køge – FC Nordsjælland // 1-0 (0-0)

1-0// Cecilie Fløe Nielsen (59. min).

HB Køge opstilling:

Kaylan Marckese

Emma Færge

Selma Svendsen

Laura Guldbjerg Pedersen

Isabella Obaze

Kelly Fitzgerald

Hanna Adler

Maddie Pokorny

Kyra Carusa

Cornelia Kramer

Sarah Jankovska

Udskiftning:

Hanna Adler ud // Cecilie Fløe ind // (46. min.)

Cornelia Kramer ud // Lauren Sajewich ind // (60. min.)

Sarah Jankovska ud // Sofie Hornemann ind // (60. min.)

Cecilie Fløe ud // Signe Markvardsen ind // (81. min.)

326 tilskuere på Capelli Sport Stadion i Køge