HB Køge – FC Nordsjælland

HB Køge 1 - 1 FC Nordsjælland
16 aug 2009SEAS-NVE Park

Med en sen udligning sikrede HB Køge sig i dag et enkelt point, men hvad der måske var vigtigere, så synes Auri Skarbalius langsomt men sikkert at få smidt de ingredienser i den gryderet, som skal skabe et mere stabilt og hårdt kæmpende superligahold.

 

Den første halve time lå hjemmeholdet som mod AGF dybt i banen, og sikrede dermed, at der ikke blev chokstartet som ved forrige hjemmekamp mod AaB. FCN pressede fantastisk højt på hjemmeholdet, men der blev spillet med omtanke bagerst.

 

Dette var som forventeligt ikke ligefrem spændende at se på, men i den nuværende fase finder mange af HB Køges fans det om ikke andet godt, at den bagerste skanse holder stand og får trukket noget tempo ud af kampen.

 

 

HBK begynder at røre på sig

Og med denne basis begyndte midtbanen da også at få lidt mere bid som i 35. minut, hvor en god stikning fra en glimrende spillende Toft, landede for fødderne af holdets bedste Fabinho, som resolut sendte et giftigt skud ind på FCNs målmand.

 

Men dette var noget af en enlig solstråle på en himmel, der var lidt for overskyet af bunker af fejlafleveringer og adresseløse forsendelser – og det mange gange desværre ikke engang fremprovokeret af FCN pres, men mere en lidt for hektisk indstilling.

 

Fighten kunne der for anden gang ikke stilles nogle spørgsmål ved. Den var bare i top og bliver også en ganske vigtig brik fremover, som i nogen grad kan kompensere for, at der stadig er en vis vej endnu, i spillernes reaktionsmønstre.