HB Køge – FC Roskilde

HB Køge 2 - 0 FC Roskilde
30 maj 2015

HB Køge vandt lørdag eftermiddag en fortjent 2-0-sejr over lokalrivalerne fra FC Roskilde i det der var sæsonens sidste hjemmekamp. HB Køge kom flyvende fra start og byggede videre på de seneste kampes overbevisende indsatser i henholdsvis Aarhus og senest i 4-0-sejren over Vendsyssel i sidste weekend.

 

Kampen var blot elleve minutter gammel da topscorer Bruninho fra nært hold fik sparket bolden i mål. Dermed har brasilianeren nettet i alle tre kampe mod FC Roskilde i denne sæson. Fortjent føring, der kunne være blevet større midtvejs i halvlegen, hvor Brandão brugte sin energi og fart til at komme i skudposition. Desværre for ham og HB Køge røg afslutningen over mål.

 

I resten af halvlegen var der ikke mange chancer. HB Køges defensiv stod godt, og kun få gange måtte Frederik Due i aktion, men rigtig farligt blev det ikke.

 

Efter pausen var HB Køge igen tæt på øget føring. Blot tre minutter inde i anden halvleg sparkefintede Brandão sig i skudposition. Den glimrende afslutning tog dog indersiden af stolpen og røg på tværs af målet. Tættere på kommer man næsten ikke.

 

Stille og roligt fik gæsterne fra FC Roskilde arbejdet sig ind i kampen, og den tidligere Simon Richter var en af spillere, der fik sendt en afslutning af sted mod Frederik Due, men som før pausen, så blev det aldrig rigtig farligt.

 

I stedet slog HB Køge til i den anden ende. Kampens spiller, Brandão, modtog bolden fra Kristian Andersen, og sparkede sikkert bolden i mål til kæmpe jubel på Herfølge Stadion, hvor også sejren på tribunen uden tvivl gik til HB Køges trofaste tilhængere. Tak for opbakningen!

 

HB Køge kørte sejren hjem, og var mod slutningen tættere på 3-0 end FC Roskilde var på 2-1, men der kom ikke yderligere scoringer, og HB Køge overhaler dermed FC Roskilde i tabellen, hvor HB Køge nu indtager sjettepladsen inden sæsonens sidste spillerunde, hvor man i næste weekend møder nedrykningstruede Fredericia på jydernes hjemmebane.

Mål

1-0 // Bruninho (11.)

2-0 // Brandão (71.)

 

Udvisning

Mark Leth Pedersen, FC Roskilde (76.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Radanfah Abu Bakr

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Bruninho

Jonas Thomsen

Delphin Tshiembe

Sylvester Seeger-Hansen

Kristian Andersen

Brandão

 

Udskiftninger

Delphin Tshiembe ud // Nikolaj Hansen ind (66.)

Jonas Thomsen ud // Daniel Arrocha ind (67.)

Kristian Andersen ud // Sadik Krdzic ind (87.)

 

Tilskuertal

1.139 tilskuere på Herfølge Stadion