HB Køge – FC Roskilde

HB Køge 1 - 0 FC Roskilde
27 maj 2017

Inden kampen mod Roskilde var der blomster til Frederik Hansen, Alexander Ludwig, Mads Juhl Andersen og Marc Rochester, der alle stopper efter denne sæson. Marc er solgt til Silkeborg, og spillede kamp nr. 102 for HB Køge, og sluttede som topscorer med 10 mål.
 
HB Køge sluttede sæsonen af med 1-0 over lokalrivalerne fra FC Roskilde. Det var en stor kamp for gæsterne, der med en sejr kunne og ved pointtab hos FC Helsingør kunne spille sig i oprykningskampe til Superligaen – men hjemmeholdet spændte ben med en fin teknisk og taktisk kamp. Der var ikke et hav af chancer, men måske sæsonens allerflotteste opspil før pausen burde have givet mål. Desværre blev Kristian Andersens forsøg reddet af Roskilde keeperen.
 
Med et flot mål af Marco Larsen efter et andet glimrende opspil, hvor HB Køges assistent konge Kristian Andersen fik spillet Marco fri, og efter et par gode berøringer og en stærk afslutning i det lange hjørne kunne HB Køge slutte sæsonen af med en 1-0 sejr og et nyt clean-sheet til Andreas Hansen i målet.
 
Hermed sluttede HB Køge i den bedste halvdel af rækken, og fik en ekstra hjemmekamp i den nye sæson. Målsætningen blev nået, og selvom holdet i store perioder har spillet til mere end en 6. plads, så må vi konstatere, at der er spillet alt for mange uafgjorte kampe. Der har manglet mod og mål og trænerteamet Lehm og Daugaard er helt med på, hvad der skal arbejdes med til den nye sæson, ligesom sportsdirektør er i fuld gang med at samle en ny stærk trup.

 

HB Køge – FC Roskilde // 1 – 0

1-0 // Marco Larsen (77.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Mads Juel Andersen

Alexander Ludwig

Malte Amundsen (U19)

Alexander Bah

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Lee Rochester

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Marco Larsen ind // Marc Rochester ud (76.)

Gustav Gjøg ind // Kristian Andersen ud (87.)

 

Tilskuertal

1.037 tilskuere på Castus Park