HB Køge – FC Roskilde

HB Køge 1 - 3 FC Roskilde
11 okt 2017

Der var lokalbrag på Castus Park onsdag, hvor HB Køge havde besøg af FC Roskilde. Opgøret fik en jævnbyrdig start med gæsterne mest i boldbesiddelse, mens det dog var HB Køge, der kom frem til kampens første rigtig store chance da Mark Gundelach efter 11 minutter modtog bolden i et overlap for derefter at trække ind i feltet og banke bolden på stolpen.

 

Det kunne have været lidt af en drømmeindledning på kampen, men sådan skulle det ikke gå. Otte minutter senere slog gæsterne i stedet til i den anden ende på deres første afslutning, da Mathias Gerth halvflugtede bolden i mål efter et indlæg fra Nicklas Mouritsen i Roskildes venstreside.

 

Målet fik HB Køge til at gå et gear op, og offensivt blev der i resten af første halvleg skabt flere store chancer. Først var et indlæg fra Mark Gundelach tæt på at snyde Frederik Vang i Roskildemålet da det undervejs blev rettet af, og minuttet senere headede Martin Koch Helsted snert forbi mål.

Yderligere en håndfuld minutter senere tordnede anfører Henrik Madsen bolden mod mål, men Frederik Vang fik fingerspidserne på og reddede til hjørne.

 

Udligningen lå i luften, men kom ikke i første halvleg. Det gjorde den til gengæld bare 57 sekunder efter pausen, hvor Martin Koch Helsted midt i feltet modtog bolden fra Lee Rochester, og her HB Køges topscorer svigtede ikke da han sikkert satte bolden i mål.

 

Nu var det dog gæsterne der steppede op. FC Roskilde pressede godt og fik HB Køge ud og løbe. Gæsternes overtag udmøntede sig efter 57 minutter i en scoring af den tidligere HB Køge-forsvarer Simon Richter der dukkede op ved bageste stolpe og sparkede bolden i mål, og yderligere et kvarter senere viste gæsternes Morten Nielsen sin skarphed med sin scoring til slutresultatet 3-1.

 

Nu venter tre udekampe i træk for HB Køge. Den første spilles på søndag, hvor HB Køge i Hjørring skal møde Vendsyssel FF

HB Køge – FC Roskilde // 1 – 3

0-1 // Mathias Gehrt (19.)

1-1 // Martin Koch Helsted (46.)

1-2 // Simon Richter (57.)

1-3 // Morten Nielsen (71.)

 

Advarsler, HB Køge

Lee Rochester, Mark Gundelach, Jean Claude Bozga og Erik Törnros

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach
Jean Claude Bozga

Daniel Arrocha

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Alexander Bah

Kristian Andersen

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Erik Törnros ind // Kristian Andersen ud (66.)

Oliver Lassen ind // Lee Rochester ud (73.)

Rafael Mortensen ind // Martin Koch Helsted ud (82.)

 

Tilskuertal

807 tilskuere på Castus Park