HB Køge – Fredericia

HB Køge 0 - 0 Fredericia
01 okt 2017

HB Køge og Fredericia tørnede søndag eftermiddag sammen på Castus Park. Det var to hold i god form, der mødte frem til kampen. HB Køge med en række gode og pointgivende præstationer og Fredericia, der senest sendte AGF ud af DBU Pokalen og som i weekenden vandt 5-1 over Brabrand i NordicBet LIGAEN.

 

De to holds gode formkurve kunne dog ikke aflæses i spillet på banen denne søndag. Tilskuerne på Castus Park blev vidner til en – især før pausen – rodet omgang fodbold på en våd bane, der bestemt ikke gjorde det lettere for de to hold at få spillet til at glide.

 

HB Køge ramte ikke dagen. Et tætpakket program med mange kampe over en kort periode havde sat deres spor, og blandt andet derfor tillod HB Køge ufrivilligt at Fredericia havde bolden meget, og kom frem til en del chancer før pausen. Andreas Hansen var dog vågen og stod kampen igennem en god kamp i målet.

 

Efter pausen blev det bedre set med HB Køges øjne, og allerede halvandet minut efter pausen var det halvtæt på en scoring da Mark Gundelach med et indlæg mod bageste stolpe ramte overliggeren. Det ville gæsterne dog ikke stå tilbage for, og kort efter var det Fredericias tur til at teste træværket med et godt spark fra distancen.

 

Kampen var mere lige efter pausen, og HB Køge havde perioder, hvor der med mere skarphed kunne være blevet scoret. Som da Martin Koch Helsted efter en times spil sparkede over mål efter et godt opbygget angreb, eller da Gundelach med tyve minutter tilbage af kampen sendte et godt indlæg ind i feltet, hvor et par afslutninger desværre blev blokeret af et par godt tacklende forsvarsspillere.

 

I den anden ende kom Fredericia også frem til muligheder, men som tidligere nævnt stod Andreas Hansen en stærk kamp, og greb ind når det brændte på.

 

HB Køges bedste forsøg kom ni minutter før tid da Mikkel Wohlgemuth sparkede et hjørnespark ind i feltet, hvor Bozga kom højst og headede mod mål. Desværre sneg bolden sig lige præcis forbi fjerneste stolpe.

 

Det hele endte uafgjort og uden scoringer, og dermed holder HB Køge fast i fjerdepladsen i NordicBet LIGAEN her hvor første tredjedel af sæsonen er spillet.

 

HB Køges næste kamp spilles onsdag den 11. oktober kl. 19.00, hvor der er lokalopgør på Castus Park, hvor FC Roskilde kommer på besøg.

 

HB Køge – Fredericia // 0 – 0

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Jean Claude Bozga

Daniel Arrocha

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Magnus Häuser

Henrik Madsen

Alexander Bah

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Erik Törnros ind // Magnus Häuser ud (62.)

Gustav Gjøg ind // Martin Koch Helsted ud (78.)

 

Tilskuertal

713 tilskuere på Castus Park