HB Køge – Fredericia

HB Køge 3 - 1 Fredericia
30 sep 2012

HB Køge havde søndag eftermiddag besøg af Fredericia, der inden denne spillerunde indtog andenpladsen i Betsafe Ligaen. Per Frandsens tropper skulle forsøge at følge op på sidste uges 2-1-sejr over Brønshøj. Det lykkedes.

 

HB Køge vandt nemlig kampen med 3-1, og hentede dermed sæsonen anden sejr. Sejren blev grundlagt i en første halvleg, hvor HB Køge scorede tre gange.

 

Det startede ellers knap så heldigt for HB Køge, der allerede efter ni minutter måtte hive Bo Storm ud med en skade. Omfanget af skaden kendes ikke endnu.

 

Storm var i sidste weekend en af arkitekterne bag sejren over Brønshøj, men mod Fredericia tog andre over.

 

Efter 16 minutter spillede HB Køge sig frem til et hjørnespark. Det tog Vito Hammershøy-Mistrati sig af med et præcist indlæg lige ind i panden på topscorer Anders Kaagh, der headede HB Køge i front.

 

Kort før pausen blev det 2-0 da Kaagh slap igennem i venstresiden for siden at smide et fladt indlæg ind i det lille felt, hvor Jeppe Kjær uhindret kunne sætte indersiden på og score sit tredje mål i HBK-trøjen. Det var Kjærs tredje mål i de seneste tre kampe.

 

Jeppe Kjær var på konstant boldjagt, og flere gange lykkedes det at stresse gæsternes defensiv. Bare minuttet efter 2-0-målet erobrede Kjær bolden højt på Fredericias banehalvdel og sendte efterfølgende bolden videre til Vito Hammershøy-Mistrati, der fra kanten af feltet sparkede 3-0-målet i nettet.

 

3-0 ved pausen, og kampen synes mere eller mindre afgjort. Anden halvleg var en jævnbyrdig forestilling med masser af spil midt på banen. Fredericia pressede på i jagten på en reducering og for at jagte det spinkle håb om at kunne få noget med fra kampen.

 

Efter 61 minutter snødt et afrettet frispark Morten H. Jensen i HBK-målet, og så stod det 1-3. Morten H. Jensen leverede flere fine redninger, og et par gange måtte han hive et par store redninger frem i en-mod-en situationer.

 

Mens Fredericia pressede på for en ny reducering så var HB Køge bare få centimeter fra at øge til 4-1. Jeppe Kjær modtog bolden midt på egen banehalvdel og trådte så speederen i bund, satte et par mand og befandt sig pludselig i Fredericia-feltet, hvor hans afslutning prellede af på overliggeren og fløj tilbage i spil.

 

Der blev ikke scoret flere mål i kampen, og så kunne HBK-spillerne altså juble over den anden sejr i træk. I næste uge er det tid til en ny vigtig kamp for HB Køge. Søndag eftermiddag gæster Akademisk Boldklub Gladsaxe på udebane.

 

Mål

1-0 // Anders Kaagh

2-0 // Jeppe Kjær

3-0 // Vito Hammershøy Mistrati

3-1 // Andrei Sidorenkov

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Nigel Marples

Christian Traoré

Andreas Sørensen

Thobias Ndungu

Bo Storm

Vito Hammershøy-Mistrati

Andreas Baes

Lee Rochester Sørensen

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Fabinho ind // Bo Storm ud (9.)

Marcel Rømer ind // Fabinho ud (46.)

Nikola Saric ind // Lee Rochester Sørensen ud (81.)

 

Tilskuertal

703 tilskuere på SEAS-NVE Park