HB Køge – Fredericia

HB Køge 1 - 2 Fredericia
24 apr 2013

Det er tæt på at være sæsonens flotteste halvleg, som HB Køge præsterede før pausen i dagens kamp mod FC Fredericia. Gæsterne havde valgt at presse højt på HB Køge, men det lykkedes dem ikke at få fat i bolden. I stedet kørte hjemmeholdet boldene rundt, og især Jeppe Kjær havde en dag, han ikke vil huske tilbage på som god. Flere gange røg han alene i gennem, men dels var der en velspillende Fredericia-keeper, og dels manglede der lige det sidste i afslutningerne.

 

HB Køges mål blev scoret af Jeppe Kjær efter straffespark for hands, og det mærkelige i situationen var at bolden allerede var i mål, da dommeren fløjtede for straffespark. Heldigvis svigtede Jeppe Kjær ikke fra 11-meter-pletten, og holdene kunne gå til pausen med et bestemt ikke retvisende 1-1.

 

At Fredericia alligevel kunne forlade SEAS-NVE Park med en sejr er vanvittigt. De havde vel to skud på mål i kampen, og begge efter kontraløb, hvor HB Køges akilleshæl – forsvaret, så tøvende ud.

 

Retfærdigvis skal det siges, at HB Køge efter pausen ikke spillede med samme styrke som før pausen. Spillet blev langsommere og i stedet for de hurtige pasninger blev der spillet lidt ”hæl og tå”, hvilket fik Fredericia mere ind i kampen. Alligevel står man tilbage med en utrolig skuffelse efter kampen – for HB Køge var klart bedst, og havde vel en boldbesiddelsesprocent på 75-25, og alligevel står man tilbage med nul point.

 

Trods nederlaget var der den opmuntring, at HB Køge bestemt ikke fejlede på indstillingen eller spillet. Det kniber med at holde niveau og en hel kamp, og forsvaret trænger åbenlyst til flere kampe sammen, men når det sker ligger der rigtig mange point og venter på det her hold.

 

Mål

0-1 // Anders K. Jacobsen (16.)

1-1 // Jeppe Kjær, str. (18.)

1-2 // Nikolaj Hagelskjær (70.)

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Simon Richter

Søren Henriksen

Mike Mortensen

Anders Nielsen

Marc Rochester Sørensen

Morten Karlsen

Marcel Rømer

Bo Storm

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Nigel Marples ind // Simon Richter ud (81.)

Andreas Baes ind // Marcel Rømer ud (81.)

Prince Junior ind // Marc Rochester Sørensen ud (81.)

 

Tilskuertal

960 tilskuere på SEAS-NVE Park