HB Køge – Fredericia

HB Køge 0 - 0 Fredericia
27 apr 2014

HB Køge havde revanche til gode mod søndagens modstander fra Fredericia, der havde vundet sæsonens første to indbyrdes opgør. Til kampen var HB Køge uden karantæneramte Eddi Gomes i midterforsvaret, mens de skadede Philip Zinckernagel, Delphin Tshiembe og Christian Traore også sad ude.

 

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og de 959 tilskuere på SEAS-NVE Park fik en fin fodboldkamp, hvor ingen af holdene endegyldigt fik tilspillet sig et decideret overtag. Kampen bølgede lidt frem og tilbage, men det var småt med de helt åbne målchancer. Begge hold sendte op til flere indlæg ind i modstandernes straffesparksfelt, men keeperne regerede i luftrummet og fik ofte ekspederet bolden ude af farezonen.

 

Kort før første halvlegs slutfløjt var HB Køge dog millimeter fra at komme i front. Jeppe Kjær modtog bolden på kanten af feltet og forsøgte sig med et flot spark mod det lange hjørne. Fredericiakeeperen fik dog bokset til hjørnespark, og her var HB Køge endnu tættere på en 1-0-scoring da bolden hoppede og dansede rundt i feltet og to gange blev reddet på målstregen.

 

Efter pausen var HB Køge klar med halvlegens første gode forsøg. Et frispark fra Anders Kaagh manglede dog lige det sidste i at blive rigtig farligt.

 

Farligt det blev det til gengæld i den anden ende, hvor Frederik Due i løbet af kampens sidste tyve minutter måtte vise klassen op til flere gange. Først blev Fredericia tilkendt et straffespark som Frederik Due flot reddede, og kort efter var Duen igen klar med en hurtig refleks, der forhindrede en scoring til gæsterne.

 

HB Køge måtte i øvrigt spille kampens sidste minutter med bare ti mand da forsvarsspilleren Nicolai Geertsen tog hånden til hjælp og blev præsenteret for sit gule kort nummer to i kampen. HB Køge sendte Anders Kaagh ned i midterforsvaret, og herfra var han sammen med resten af holdkammeraterne med til at køre det ene point i hus.

 

Mål

Ingen

 

Advarsler, HB Køge

Thobias Ndungu, Anders Nielsen, Frederik Due, Rasmus Nielsen

 

Udvisning, HB Køge

Nicolai Geertsen, 2 x gult (83.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Simon Richter

Søren Henriksen

Thobias Ndungu

Anders Nielsen

Vito Hammershøy-Mistrati

Morten Karlsen

Rasmus Nielsen

Jannik Skov Hansen

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Nicolai Geertsen ind // Thobias Ndungu ud (48.)

Sylvester Seeger-Hansen ind // Jannik Skov Hansen ud (71.)

Daniel Arrocha ind // Anders Nielsen ud (80.)

 

Tilskuertal

959 tilskuere på SEAS-NVE Park