HB Køge – Fredericia

HB Køge 1 - 1 Fredericia
11 maj 2017

Føj en start på kampen. Efter blot få minutter fløjtede kampens dommer for straffespark for hands mod Alexander Ludwig. Stærk protester hos HB Køge spillerne, der mente at det var totalt uforsætligt og med hånden langs kroppen, men dommeren vurderede straffespark, og da bolden uden tvivl ramte hånden, måtte HB Køge for anden kamp i træk acceptere at være bagud inden kampen overhovedet var rigtig i gang.

 

Der er ingen tvivl om, at Fredericia var bedst før halvlegen. Der var flere muligheder til udeholdet, der kæmper en overlevelseskamp i bunden, men manglende skarphed kostede, og på HB Køges blot anden chance fik HB Køge scoret på et mønster angreb, der blev sat hurtigt op med perfekt førstegangs indlæg fra venstrebacken Malte Amundsen, og topscorer Marc Rochester timede fint løbet og afslutningen til 1-1 – som var stillingen i pausen, hvilket HB Køge kunne være mere end tilfredse med.

 

Pausen blev brugt til at rette op på defensive mangler og generelt stramme op omkring indsatsen, og det var da også et klart bedre HB Køge mandskab, der var på banen efter pausen. Indsatsen blev aldrig helt i top og tilskuerne måtte se mange nærkampe og halvhjertede forsøg. Kampen endte 1-1 og dermed ligger HB stadig midt i rækken. Uden at komme tættere på hverken toppen eller bunden.

 

Hos HB Køge blev Marc Rochester kåret til kampens spiller af Bøgeskov Rengøring der var KampPartner, og stærke præstationer sås også hos anfører Henrik Madsen og målmand Andreas Hansen. Ellers er der plads til forbedring – og det skal være søndag, hvor der er lokalopgør mod Næstved der kæmper for at blive i rækken på Castus Park i Herfølge.

 

HB Køge – FC Fredericia // 1 – 1

0-1 // Mathias Hebo Rasmussen (straffespark) (4.)

1-1 // Marc Rochester (17.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Malte Amundsen (U19)

Alexander Bah

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Lee Rochester

Kristian Andersen

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Ahmed Hassan ind // Alexander Bah ud (79.)

Gustav Gjøg ind // Marc Rochester ud (85.)

 

Advarsler, HB Køge

Lee Rochester og Daniel Arrocha

 

Tilskuertal

710 tilskuere på Castus Park