HB Køge – Fremad Amager

HB Køge 0 - 0 Fremad Amager
27 nov 2016

Det var årets sidste kamp der søndag eftermiddag blev afviklet på Castus Park i Herfølge, hvor HB Køge havde besøg af Fremad Amager. Et opgør mellem nummer 5 og 4 i den meget jævnbyrdige tabel.

Gæsterne fra Fremad Amager har haft et fint efterår, hvor oprykkerne har leveret en række bemærkelsesværdige præstationer. Senest med en 5-0 over Hobro. Det var derfor et hold fyldt med selvtillid, der gæstede Castus Park, og fra kampens indledning var gæsterne gode i deres pres, hvilket gjorde det svært for HB Køge at få gang i spillet.

Efter et ti minutters tid fik HB Køge knækket koden til at spille sig ud af gæsternes pres, og så begyndte chancerne også at komme. Jeppe Simonsen med et hovedstød på en løs nedfaldsbold i feltet og et godt spark fra anfører Henrik Madsen var et par af de største chancer i første halvleg af kampen, hvor Fremad Amagers bedste mulighed kom efter tyve minutter i en situation hvor Andreas Hansen fik blokeret til hjørne med en god refleks.

Syv minutter senere sendte Mikkel Wohlgemuth et fint forsøg afsted, og kort efter kunne gæsternes keeper kun halvklare et missil fra Alexander Bah. Returen blev dog sendt ud af kommunen af gæsternes defensiv. Også Kristian Andersen var tæt på da han efter en fejl i Fremad-forsvaret bankede bolden i sidenettet. På det tidspunkt i kampen havde det absolut ikke været ufortjent med en HB Køge-føring.

0-0 hold dog til pausen og heller ikke i anden halvleg blev der scoret. De to hold spillede en jævnbyrdig kamp, men uden at komme frem til mange chancer. Defensivt stod de to hold rigtig stærkt og tillod ikke mange chancer til modstanderne.

Mod slutningen headede Lee Rochester en meters penge forbi efter et indlæg fra venstresiden, og i den anden ende sparkede den tidligere HBK-angriber Anders Kaagh snert forbi Andreas Hansens mål, ligesom gæsterne et minut før tid måtte se en afslutning reddet på selve målstregen.

Set over hele kampen var resultatet ganske retfærdigt med en halvleg til hvert hold, og HB Køge går nu på ferie som nummer fem i 1. Division – kun tre point fra Hobro, der indtager førstepladsen ved vinterpausen.

Tak for opbakningen i 2016. Vi glæder os til at se jer igen i 2017.

HB Køge – Fremad Amager // 0 – 0

Advarsler, HB Køge

Kristian Andersen og Malte Amundsen

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Malte Amundsen

Alexander Bah

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

Jeppe Simonsen

Udskiftninger

Aleksandar Lazarevic ind // Jeppe Simonsen ud (69.)

Lee Rochester ind // Alexander Bah ud (75.)

Tilskuertal

963 tilskuere på Castus Park