HB Køge – Hobro

HB Køge 1 - 1 Hobro
28 apr 2013

Først kunne FC Fredericia i midten af ugen tage hjem fra HB Køge med alle tre point og igen i dag lykkedes det ikke for HB Køge at få en sejr over et jydsk hold. Hobro kunne tage hjem til Kronjylland med et enkelt point i en kamp hvor skudsstatstikken lød på 19-2 i HB Køges favør.

 

Det startede ellers godt for HB Køge der allerede i det 3. minut kunne bringe sig foran på et mål Marc Rochester Sørensen. I vanlig HB Køge stil beholdt hjemmeholdet presset og initiativet og maste på for at udbygge føringen. Det lykkedes ikke og i stedet kunne Mads Justesen på et hovedstød efter hjørne udligne for udeholdet bag 100 kamps jubilaren Morten Haastrup Jensen.

 

En kold spand vand i ansigtet på hjemmeholdet, men gejsten og lysten til at blive ved med at angribe blev ved med at være der, men halvlegen ud kunne Hobro holde stand. 

 

Bo Storm blev udskiftet efter 1. halvleg og ind kom Vito Hammershøy-Mistrati, i håb om at han kunne lukke jydernes kompakte forsvar op. HB Køge blev da også ved og der var mange chancer til agrebsduoen Kaagh og Kjær, men ind ville bolden ikke og HB Køge måtte nøjes med 1-1. 

 

Per Frandsen udtaler efter kampen:

 

– Det var bestemt ikke fortjent at vi ikke fik sejren i dag. Vi spillede godt og jeg kan ikke klage over indstilling eller det spillemæssige, men vi mangler det fornødne held til at få scoret på de mange chancer vi producerer. I en kamp hvor vi vinder chancestatistikken 19-2 skal vi vinde.

 

HB Køge har allerede chancen for at revanchere sig på onsdag den 1. maj, hvor modstanderen er Brønshøj.

 

HB Køge – Hobro 1-1 (1-1)

 

Mål

1-0 // Marc Rochester Sørensen (03.)

1-1 // Marc Justesen (28.)

 

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Simon Richter

Søren Henriksen

Andreas Sørensen

Thobias Ndungu

Bo Storm

Marcel Rømer

Morten Karlsen

Marc Rochester Sørensen

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

 

Udskiftninger

Vito Hammershøy Mistrati ind // Bo Storm ud (46.)

 

Advarsler

Thobias Ndungu og Morten Karlsen

Tilskuertal

1.157