HB Køge – Hobro

HB Køge 0 - 1 Hobro
28 aug 2010

HB Køge var lørdag eftermiddag store favoritter mod oprykkerne fra Hobro, men det var ikke til at se, at der sidste sæson var to rækker til forskel på de to mandskaber, der lørdag eftermiddag mødtes på SEAS-NVE Park i Herfølge.

 

Auris tropper fik nemlig aldrig spillet til at fungere, og det var en situation som Hobro i den grad formåede at udnytte. Et par gange i første halvleg slap gæsternes dygtige offensivspillere igennem, men Morten H. Jensen stod en god kamp i HBK-målet, og leverede flere gode redninger.

 

Han var dog uden chance da gæsterne fem minutter før pausen overraskende, men ganske fortjent, bragte sig foran. Et hjørnespark blev reddet på stregen af Lasse Kronborg, men returen endte hos Danilo Arrieta, der sikkert sparkede bolden i nettet.

 

Efter pausen var bolden mest på HBK-fødder, men en stærk jysk defensiv tillod ikke HB Køge at komme frem til den chance, der kunne bringe balance i regnskabet. I den anden ende var Hobro farlige på nogle giftige kontrastød, men Morten H. Jensen leverede igen et par gode redninger, der holdt HB Køge inde i kampen.

 

Det var dog ikke nok til point, da målene i den anden ende udeblev, og derfor måtte HB Køge for første gang i otte kampe gå fra banen uden point. Man skal helt tilbage til 2. maj for at finde det seneste nederlag.

 

Mål

0-1 // Danilo Arrieta (40.)

 

Advarsler

Marcel Rømer og Bo Storm, HB Køge

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Kristian Geertsen

Thomas G. Christensen

Stefan Hansen

Thomas Sørensen

Fabinho

Nicolaj Madsen

Lasse Kronborg

Arman Mehakovic

Bo Storm

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Marcel Rømer ind // Arman Mehakovic ud (37.)

Tobias Thomsen ind // Lasse Kronborg ud (45.)

Martin Due ind // Bo Storm ud (67.)

 

Tilskuertal

900 tilskuere på SEAS-NVE Park