HB Køge – Hvidovre

HB Køge 3 - 1 Hvidovre
13 apr 2011

HB Køge vandt onsdag aften holdets ottende hjemmekamp i træk da Hvidovre blev besejret med 3-1.

 

Hos HB Køge var Nicolaj Madsen tilbage i startopstillingen efter en kort skadespause. Madsen gik ind på den centrale midtbane, hvilket betød, at Søren Nielsen blev skubbet frem i angrebet ved siden af Simon Makienok Christoffersen.

 

Søren Nielsen har scoret i HB Køges to seneste kampe, og igen onsdag aften mod Hvidovre var alt-mulig-manden på pletten. Efter bare 30 sekunder slap Søren Nielsen igennem og bragte HBK i front.

 

Som halvlegen skred frem viste føringen sig at være ganske fortjent, men Hvidovre viste fin moral og fik kæmpet sig tilbage, og efter 35 minutter lykkedes det for Jesper Kristoffersen at sende udligningen i nettet efter et hjørnespark.

 

Efter pausen tog HB Køge igen dirigentstokken, og der var flere store chancer til HB Køge. Både Fabinho og Nicolaj Madsen – i to omgange – var tæt på at give HB Køge den fortjente føring, men det var målscoreren fra første halvleg, Søren Nielsen, der igen kunne lade sig tiljuble. Efter 65 minutter kunne Søren Nielsen sparke sin fjerde forårsscoring i kassen, og dermed har Nielsen i de seneste tre kampe fordoblet sin hidtidige målhøst i HBK-trøjen.

 

HB Køge holdt fast i spillet efter føringsmålet, og der var chancer til mere. Kort før tid lykkedes det Fabinho i to omgange at sende bolden i nettet efter godt forarbejde af indskiftede Lee Rochester Sørensen. Den 16-årige offensivspiller fik de sidste tyve minutter på banen og viste gode takter.

 

Med 3-1-sejren holder HB Køge fast i andenpladsen. Næste kamp spilles på søndag den 17. april på udebane mod Kolding.

 

Mål

1-0 // Søren Nielsen (1.)

1-1 // Jesper Kristoffersen (35.)

2-1 // Søren Nielsen (65.)

3-1 // Fabinho (89.)

 

Advarsler, HB Køge

Simon Makienok Christoffersen

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Kenneth Bjergsted

Thomas G. Christensen

Stefan Hansen

Andreas Sørensen

Fabinho

Lasse Kronborg

Nicolaj Madsen

Martin Christensen

Søren Nielsen

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Lee Rochester Sørensen ind // Nicolaj Madsen ud (69.)

Mads Laudrup ind // Fabinho ud (89.)

 

Tilskuertal

951 tilskuere på SEAS-NVE Park