HB Køge – Hvidovre

HB Køge 3 - 0 Hvidovre
17 nov 2013

Novembersolen skinnede over SEAS-NVE Park, der søndag eftermiddag dannede ramme for HB Køges sidste hjemmekamp i 2013. Modstanderne var fra Hvidovre, og de jagtede revanche fra de to klubbers seneste møde – også på SEAS-NVE Park. Dengang vandt HB Køge med 2-0 på to mål af Jeppe Kjær.

 

Og Jeppe Kjær skulle igen vise sig at blive manden, der nedlagde oprykkerne fra Hvidovre.

 

Bare ti minutter var spillet da HB Køges topscorer sparkede bolden i nettet. Forarbejdet kom fra angrebskollega Anders Kaagh, der blokerede en clearing fra Hvidovre-keeperen. Den løse bold endte for fødderne af Jeppe Kjær, der hurtigt opfattede situationen og bragte HB Køge på 1-0.

 

Det var ellers Hvidovre, der var startet bedst, men efter scoringen overtog HB Køge styringen af kampen. Det var derfor ganske fortjent da Jeppe Kjær små ti minutter før pausen slap igennem for stille og roligt at lægge bolden forbi den fremadstormende keeper. 2-0.

 

Målet var Jeppe Kjærs 11. i sæsonen og hans 25. i alt siden skiftet fra FC Roskilde sidste år.

 

Efter pausen var det fortsat HB Køge der sad fint på begivenhederne, selvom gæsterne kom frem til et par chancer, der dog sjældent for alvor truede Frederik Dues mål. Han måtte dog især i et tilfælde vise klassen, da han med en fin redning forhindrede en reducering.

 

I stedet gjorde Jeppe Kjær i den anden ende det helt onde ved gæsterne. Anders Kaagh headede flot Kjær fri inden Kjær selv tog et par træk, rundede keeperen og scorede i det tomme net. 3-0 og hattrick. Og læg oveni det en kåring som Årets spiller i HB Køge anno 2013. Jo, det var en ganske fin eftermiddag for Jeppe Kjær.

 

Mod slutningen af kampen var HB Køge tættere på 4-0 end Hvidovre var på en reducering. Tættest på var afslutninger fra Jeppe Kjær og indskiftede Lee Rochester Sørensen.

 

Mål

1-0 // Jeppe Kjær (10.)

2-0 // Jeppe Kjær (36.)

3-0 // Jeppe Kjær (65.)

 

Advarsler, HB Køge

Eddi Gomes og Morten Karlsen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Simon Richter

Søren Henriksen

Eddi Gomes

Anders Nielsen

Vito Hammershøy-Mistrati

Morten Karlsen

Delphin Tshiembe

Philip Zinckernagel

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Sebastian Krogdahl ind // Anders Kaagh ud (74.)

Lee Rochester Sørensen ind // Jeppe Kjær ud (85.)

 

Tilskuertal

1.214 tilskuere på SEAS-NVE Park