HB Køge – Hvidovre

HB Køge 2 - 1 Hvidovre
11 sep 2020 - 19:00Capelli Sport Stadion

HB Køge fik en drømmestart på fodboldsæsonen 2020/21 da holdet på hjemmebane lagde fra land med en sejr på 2-1 over Hvidovre.

Auri Skarbalius tropper var i noget nær fuld kontrol i første halvleg, og der blev arbejdet stenhårdt fra første minut.

Jakob Johansson gav HB Køge en tidlig og fortjent føring da han bankede Stephan Petersens flade indlæg i kassen ved nærmeste stolpe, og ti minutter før pausen kunne debutanten Nicholas Marfelt sparke 2-0 i mål efter et hjørnespark fra Jubril Adedeji.

I anden halvleg kom Hvidovre meget bedre med. De knoklede på for at fremtvinge en reducering, mens HB Køge omvendt ikke lykkedes med at få sat spillet lige så godt som før pausen. Reduceringen lå i luften, og efter 61 minutter kom den efter et hjørnespark da den tidligere HB Køge-angriber Tobias Thomsen bankede bolden i mål uden chance for Oskar Snorre.

HB Køge forsvarede og lukrerede på omstillinger, og dem var der flere af uden at det dog lykkedes at få øget føringen, mens Hvidovre i den anden ende også flere gange var tæt på. Sikre indgreb fra debuterende Snorre i målet og hårdt defensivt arbejde over hele linjen sikrede dog, at Hvidovre ikke lykkedes med deres plan om at putte en enkelt mere i kassen.

Tre point, og en god sæsonstart. Allerede onsdag går det løs igen, når HB Køge på udebane møder Superliganedrykkerne fra Esbjerg.

HB Køge – Hvidovre // 2 – 1

1-0 // Jakob Johansson (11.)

2-0 // Nicholas Marfelt (35.)

2-1 // Tobias Thomsen (61.)

HB Køges startopstilling

Oskar Snorre

Mark Gundelach

Rocco Romeo

Magnus Wørts

Nicholas Marfelt

Stephan Petersen

Magnus Häuser

Valon Ljuti

Jubril Adedeji

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Liam Jordan ind // Jakob Johansson ud (54.)

Marius Elvius ind // Stephan Petersen ud (80.)

Mathias Høst ind // Jubril Adedeji (80.)

Jonathan Canto ind // Magnus Häuser ud (90.)