HB Køge – Hvidovre

HB Køge 1 - 1 Hvidovre
30 maj 2020 - 14:00Capelli Sport Stadion

I første kamp efter coronapausen skulle HB Køge på hjemmebane mod Hvidovre forsøge at genfinde de fine takter som holdet leverede umiddelbart inden der blev lukket ned for al idræt. Desværre kom HB Køge ikke godt ud til kampen. Det var gæsterne fra Hvidovre, der sad på det meste i første halvleg, og det var da også ganske fortjent da Nicolaj Agger efter et kvarter trampede bolden i nettet ved fjeneste stolpe efter et godt, indadskruet frispark fra en position i gæsternes højreside.

Kort før pausefløjtet sparkede Mathias Høst HB Køges første hjørnespark ind i feltet. Her dukkede Martin Koch Helsted op og headede på kassen. På sin vej i kassen blev bolden rettet af, og endte med at blive noteret som et selvmål af rutinerede Kim Aabech.

I pausen blev Jubril Adedeji sendt på banen i stedet for Tobias Christensen, og Jubril skulle ikke bruge mange minutter på at gøre opmærksom på sig selv med sine hurtige og karakteristiske løb op af kanten. Flere gange var han med i fint opspil, der endte med chancer til HB Køge. Desværre lykkedes det ikke at få sparket bolden i kassen, selvom der flere gange var optræk til farlige situationer i Hvidovrefeltet.

Kampen endte uden yderligere scoringer. 1-1.

HB Køge – Hvidovre IF // 1 – 1

0-1 // Nicolaj Agger (15.)

1-1 // Kim Aabech, selvmål (45.)

HB Køges startopstilling

Kevin Mendoza

Mark Gundelach

Magnus Wørts

Marian Huja

Mathias Høst

Liam Jordan

Martin Vingaard

Magnus Häuser

Tobias Christensen

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Jubril Adedeji ind // Tobias Christensen ud (46.)

Stephan Petersen ind // Jakob Johansson ud (71.)

Tilskuertal

Ingen