HB Køge – Kolding Q

HB Køge 3 - 1 Kolding Q
19 aug 2020 - 19:00Capelli Sport Stadion

På en solskinsaften med flot fremmøde på Capelli Sport Stadion tog HB Køges kvinder endnu en flot tørn, da KoldingQ blev sendt hjem til det jyske med et 1-3-nederlag til Svanerne i bagagen.

Sejren kom efter en første halvleg, hvor hjemmebaneholdet styrede slagets gang og allerede efter fire minutter kom kvinderne foran, da Cecilie Buchberg stod på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Med ryggen fik hun dirigeret bolden ind over stregen og derved bragte midtbanespilleren holdet på sejrskurs. Efter tyve minutters spil var det så Laura Juul, der forbedrede sejrskursen med et brag af et mål. Fra over tyve meter hamrede backen bolden i kassen via overliggeren i et mål, der bragte hele stadion i ren ekstase. 
Generelt var HB Køge dominerende i første halvleg og styrede slagets gang. Hver gang tempoet blev skruet i vejret kunne gæsterne ikke følge med og det skabte tydelig frustration hos KoldingQ.

I løbet af anden halvleg blev tempoet i kampen generelt et noget andet, hvor hverken af holdene kom frem til de helt store chancer. To gange brændte det dog rigtig på i modstandernes felt. Først efter cirka en times spil, hvor Pokorny, Carusa og Sajewich skiftedes til at sparke mod mål. Det endte dog kun med en scoring i anden halvleg, der faldt efter 71 minutters. Lærke Niklasson kom først på bolden efter et frispark, hvor angriberen vandt duellen og med tåspidsen fik prikket læderet ind over mållinjen.

HB Køge – KoldingQ

HB Køges startopstilling:

Emily Boyd
Julie Nowak
Laura Guldbjerg Pedersen
Maria Uhre
Amanda My Madsen
Maddie Pokorny
Cecilie Buchberg
Lauren Sajewich
Laura Juul Hansen
Kyra Carusa
Makenzy Doniak

Udskiftninger

Lærke Niklasson ind // Laura Juul Hansen ud (60.)
Selma Svendsen ind // Makenzy Doniak ud (71.)
Rosa Horskjær ind // Maddie Pokorny ud (88.)

Tilskuertal

304 tilskuere