HB Køge – Kolding

HB Køge 1 - 1 Kolding
13 mar 2021 - 15:00Capelli Sport Stadion

Det var en vigtig kamp, der ventede på Capelli Sport Stadion, hvor HB Køge lørdag eftermiddag skulle fortsætte jagten på en top 6-placering.

Kolding IF var modstanderen, og det var gæsterne der kom bedst fra start da holdet efter bare seks minutter udnyttede en fejl i HB Køges defensiv til at bringe sig foran 1-0.

HB Køge kæmpede sig tilbage, og da Jakob Johansson midtvejs i 1. halvleg fik udlignet efter oplæg fra Mark Gundelach begyndte det igen at se godt ud, og forhåbningen om tre point steg. Samme forhåbning faldt dog igen kort efter da anfører Eddi Gomes begik straffespark, og i samme ombæring blev præsenteret for et rødt kort. Og selvom Oskar Snorre i fin stil reddede forsøget fra pletten, så var det nu op ad bakke med en mand i undertal.

Kolding var dog ikke voldsomt nærgående, men HB Køges ti mand måtte kæmpe hårdt og bruge mange kræfter på det ekstra løbearbejde, som en udvisning medfører.

Efter pausen var det Koldings tur til at blive reduceret til ti mand, og så var det igen helt lige. Både på måltavlen, i spillet på banen og i forhold til antallet af spillere på banen.

HB Køge var i ganske fin kontrol, men skabte ikke mange chancer – det var som om at en halv time i undertal havde tæret på kræfterne. Alligevel var det dog tæt på at HB Køge kunne have taget alle tre point, men indskiftede Magnus Wørts headede over fra nært hold efter et præcist hjørnespark fra Mike Jensen.

Der blev ikke scoret yderligere, og dermed endte kampen uden vinder.. Det betyder samtidig at kampen i næste uge mod Hvidovre IF bliver et altafgørende opgør i grundspillets sidste spillerunde. Når den kamp er fløjtet af, så kan pladserne i top 6 uddeles. Spændende bliver det.

HB Køge – Kolding IF

0-1 // Adam Jakobsen (6.)

1-1 // Jakob Johansson (22.) 

Udvisninger

Eddi Gomes, HB Køge (26.)

Marcus Gudmann, Kolding IF (52.)

HB Køges startopstilling

Oskar Snorre

Mark Gundelach

Eddi Gomes

Mikkel Qvist

Oliver Sonne

Mathias Høst

Valon Ljuti

Mike Jensen

Lasse Petry

Jakob Johansson

Effiong Nsungusi

Udskiftninger

Rocco Romeo ind // Mathias Høst ud (46.)

Magnus Wørts ind // Valon Ljuti ud (46.)

Martin Koch Helsted ind // Effiong Nsungusi ud (46.)

Lorenzo Burnet ind // Lasse Petry ud (81.)

William Madsen (U19) ind // Jakob Johansson ud (86.)