HB Køge – Lyngby

HB Køge 0 - 3 Lyngby
01 maj 2016

HB Køge var på en svær opgave da holdet søndag eftermiddag fik besøg af Bet25 Ligaens tophold fra Lyngby, der har kursen sat mod en tilbagevenden til Superligaen. 

 

Cheftræner Henrik Lehms tropper viste dog for bare halvanden måned siden, at man kunne spille lige op med Lyngby, da man efter en heroisk indsats fik 1-1 på udebane mod topholdet i en kamp, hvor man var foran med 1-0 indtil et kvarter før tid.

 

Helt så spændende og tæt blev det desværre ikke i forårets andet opgør mellem de to hold.

 

Lyngby kom stærk ud af starthullerne, pressede højt og fik forhindret HB Køge i at spille det vanlige spil med masser af pasninger og tålmodighed i opspillet. I stedet foregik kampens indledning på Lyngbys præmisser, men stille og roligt fik HB Køge arbejdet sig ind i kampen.

 

Desværre blev der efter 21 minutter fløjtet for straffespark til Lyngby, da bolden i feltet tog et skævt opspring og røg op på Kristian Pedersens arm. Frederik Due i HB Køges mål sprang til højre, men Frederik Gytkjær sendte bolden i nettet i den modsatte side.

 

Mod slutningen af første halvleg var HB Køge et par gange tæt på en udligning. Først forsøgte Mark Gundelach sig efter en hurtig omstilling, og kort efter måtte Lyngby have hjælp af overliggeren til at holde bolden ude af netmaskerne.

 

I anden halvleg kom Lyngby igen bedst fra start, og der var bare spillet ti minutter da den tidligere HB Køge-angriber Lars Brøgger fra en position i højre side af feltet sparkede bolden ind bag Frederik Due, og fire minutter senere øgede Brøgger til 3-0, der skulle vise sig at blive slutresultatet.

 

HB Køge ramte ikke dagen mod Bet25 Ligaens førerhold, og det er påkrævet hvis man skal have point mod et hold som Lyngby. I næste uge venter endnu en vanskelig kamp mod et andet tophold, Silkeborg, og her skal HB Køge forsøge at genfinde takterne fra 3-0-sejren over Fredericia for to uger siden og fra første halvleg i hjemmekampen mod Skive i sidste uge.

 

Mål

0-1 // Frederik Gytkjær, str. (21.)

0-2 // Lars Brøgger (56.)

0-3 // Lars Brøgger (60.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Rasmus Nielsen

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Radanfah Abu Bakr ind // Daniel Arrocha ud (66.)

Sylvester Seeger-Hansen ind // Rasmus Nielsen ud (72.)

Malte Amundsen (U19) ind // Marc Rochester ud (79.)

 

Tilskuertal

1.164 tilskuere på Herfølge Stadion