HB Køge – Lyngby

HB Køge 1 - 4 Lyngby
05 apr 2012

2.500 tilskuere havde Skærtorsdag lagt vejen forbi SEAS-NVE Park i Herfølge, hvor HB Køge og Lyngby havde sat hinanden stævne.

 

Efter en rodet start på kampen overtog Tommy Møller Nielsens tropper mere og mere af spillet, og efter 23 minutter kom kampens første målchance da Marc Rochester Sørensen spillede brormand Lee fri i dybden. Lyngby-keeperen kom dog godt ud af sit mål og fik afværget situationen ligesom han også gjorde det fem minutter senere da Martin Christensen sendte en afslutning afsted.

 

I den anden ende leverede Morten H. Jensen en glimrende redning på Lyngbys største chance og det lignede derfor 0-0 ved pausen da uret rundede 45 minutter. Der blev signaleret to minutters tillægstid, men to og et halvt minut inde i overtiden var halvlegen stadig igang, og her fik Lyngby taget føringen efter en dødbold.

 

En drivvåd klud i ansigtet på HBK-spillerne der i første halvleg havde haft bolden mest og holdt gæsterne nede på et minimum af chancer.

 

Fra anden halvlegs start var der comeback til Bo Storm, der med det samme kom på banen med stor spillelyst og energi. HB Køge kom længere frem på banen, men havde svært ved at skabe åbne chancer, og så gik det i stedet galt i den anden ende, hvor Patrick Mortensen øgede til 2-0 ti minutter efter pausen.

 

Nu skulle HB Køge for alvor i offensiven. Nikola Saric blev skiftet ind til sin debut, og han viste i glimt sine tekniske færdigheder frem med flere gode detaljer og afleveringer.

 

HB Køges offensive satsning gav pote med et kvarter tilbage af kampen da en godt spillende Marcel Rømer jagtede en bold som Lyngby-forsvaret så ud til at have styr på. Rømer kom dog mellem forsvarer og keeper og fik prikket bolden i nettet.

 

Målet skabte tro på point hos både spillerne og på tilskuerpladserne, og det lugtede af en sen udligning da Lyngby i stedet slog kontra og øgede føringen til 3-1, mens det i overtiden blev 4-1 ved Patrick Mortensen, der scorede sit tredje mål i kampen, der altså sluttede med en Lyngby-sejr der nok var et par mål for stor.

 

Mål
0-1 // Frederik Helstrup
0-2 // Patrick Mortensen
1-2 // Marcel Rømer
1-3 // Patrick Mortensen
1-4 // Patrick Mortensen

 

HB Køges startopstilling
Morten H. Jensen
Thomas Sørensen
Thomas G. Christensen
Stefan Hansen
Andreas Sørensen
Martin Christensen
Marcel Rømer
Marc Rochester Sørensen
Adeola Runsewe
Lee Rochester Sørensen
Nicolaj Madsen

 

Udskiftninger

Bo Storm ind // Martin Christensen ud (46.)
Nikola Saric ind // Lee Rochester Sørensen ud (62.)
Brad Rusin ind // Thomas Sørensen ud (82.)

 

Tilskuertal
2.419 tilskuere på SEAS-NVE Park