HB Køge – Næstved

HB Køge 2 - 0 Næstved
28 mar 2016

2-0 på to mål i slutfasen af hjemmekampen i lokalopgøret mod Næstved gjorde udslaget. Det var eller udeholdet, der fik sat sig fra kampens start med aggressiv spillestil og defensiv struktur – og hvis ikke Henrik Madsen var dukket op på målstregen var hjemmeholdet kommet bagud. En situation hvor mange så bolden over stregen, men hvor linjedommeren så bolden i spil og dermed overlevede HB Køge den første svære halve time.

 

Det var et meget amputeret HB Køge mandskab uden tre normale startere i form af Rasmus Nielsen, Kristian Pedersen og Marc Gundelach, men langsomt åd hjemmeholdet sig ind i kampen, og især Lee Rochester var tæt på, men 0-0  ved pausen var vel i orden.

Anden halvleg var HB Køges, men det så længe ud til at kampen kunne ende uden mål. Heldigvis blev takterne fra årets første fire kampe fulgt op, og med indskiftninger som kampen gled fremad lå det i luften, at HB Køge kunne rende med de tre point.

 

Det var Lee Rochester med et super spark, der kunne forløse Herfølge Stadion, hvor over 1.400 tilskuere var mødt frem. 1-0 og ikke mange troede længere på at Næstved ville komme retur i kampen. Det blev hurtigt 2-0 da Marc Rochester gled igennem og spillede skråt tilbage til en stærkt spillende Kristian Andersen. Han vendte på en tallerken, og Næstveds Henrik Kildentoft fik fejet benene væk under den lille terrier. Mikkel Wohlgemuth, der var vendt tilbage efter en skade scorede sikkert, og dermed var sejren i hus.

Stor ros til HB Køge, der virkelig leverer varen, og det er tydeligt, at optimismen er stor. Der bliver arbejdet stenhårdt, og selvom banen ikke er til poleret fodbold, så spilles der fodbold til de fremmødte tilskueres fornøjelse.

Bedste HB Køge spiller var anfører Henrik Madsen, der var her og der og alle vegne. Vel mange års bedste signing og i den grad en kæmpe gevinst for klubben. Der var turneringsdebut til Jacob Pind og Ahmed Hassan. Fedt at unge spillere fra klubbens ungdomsafdeling bliver ved med at komme igennem nåleøjet. Hele tre U19-spillere var på banen i dag, to af dem fra start, og af de i alt 13 spillere, der var i aktion i kampen, har hele ti af dem spillet ungdomsfodbonld i HB Køges eller moderklubbernes ungdomsafdeling.

 

HB Køge – Næstved 2-0 (0-0)

 

Mål

1-0 // Lee Rochester (76.)

2-0 // Mikkel Wohlgemuth (str.) (79.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Sylvester Seeger-Hansen

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Malte Amundsen (U19)

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

Justin Shaibu (U19) 

 

Udskiftninger

Ahmed Hassan (U19) ind // Justin Shaibu (U19) ud (58.)

Jacob Pind ind // Mikkel Wohlgemuth ud (90.)

 

Advarsler

Justin Shaibu

Alexander Ludwig

 

Tilskuertal

1.412 tilskuere på Herfølge Stadion