HB Køge – Næstved

HB Køge 2 - 2 Næstved
01 sep 2016

HB Køge og Næstved delte pointene mellem sig da de to hold torsdag aften mødtes i et lokalopgør på Castus Park i Herfølge. Næstved fik tilkæmpet sig det ene point på en scoring dybt inde i dommerens tillægstid.

Forud var gået en kamp, der i de første 50 minutter gik helt som HB Køge på forhånd havde håbet. På Alexander Ludwigs flotte 1-0-mål efter 18 minutter havde Henrik Lehms tropper sikret sig en pauseføring, og kort efter pausen blev føringen fordoblet da Marc Rochester flot udnyttede fødselaren Kristian Andersens oplæg efter en bolderobring højt på banen.

Desværre holdt føringen ikke længe. En opspilsfejl gav Kristoffer Munksgaard frit løb ned mod Andreas Hansens mål, og her svigtede den tidligere HB Køgespiller ikke.

Efter reduceringen satte Næstved sig på kampen og en udligning lå i luften. Derfor var det da heller ikke ufortjent at den også kom, men måden det skete på var hamrende ærgerlig, set gennem de blå/sorte HB Køge-briller. Dybt inde i tillægstiden blev Næstved tilkendt et frispark på kanten af feltet. Her stod Jeppe Illum klar og med en flad afslutning forbi muren og helt ude ved stolpen sørgede han for at HB Køge måtte nøjes med 1 – og ikke tre – point i kampen.

Kampen var HB Køges tredje uafgjorte i streg. Næste kamp er i DBU Pokalen på onsdag den 7. september mod Døllefjelde Musse IF.

// WEB-TV: Næstved får point i overtiden mod HB Køge – se målene her //

HB Køge – Næstved // 2 – 2

1-0 // Alexander Ludwig (18.)

2-0 // Marc Rochester (50.)

2-1 // Kristoffer Munksgaard (54.)

2-2 // Jeppe Illum (90.+)

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Mads Juel Andersen

Alexander Ludwig

Malte Amundsen (U19)

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Alexander Bah

Marc Rochester

Udskiftninger

Daniel Arrocha ind // Mark Gundelach ud (28.)

Jeppe Simonsen ind // Alexander Bah ud (70.)

Sadik Krdzic ind // Marc Rochester ud (83.)

Tilskuertal

983 tilskuere på Castus Park