HB Køge – Næstved

HB Køge 0 - 1 Næstved
28 okt 2018

Oktober måned har ikke været HB Køges måned, og søndag eftermiddag i lokalopgøret mod Næstved måtte Morten Karlsens tropper se sig slået med 1-0 på en scoring kort efter pausen.

 

Første halvleg forløb ellers med HB Køge som det boldbesiddende hold. Første halvdel af halvlegen var uden store chancer, mens anden halvdel bød på flere muligheder, og indlæg fra blandt andet Liam Jordan og Christian Overby, der gav fine muligheder. Størst chance tilfaldt Jakob Johansson, der desværre headede lige i handskerne på Næstved-keeperen.

 

Gæsterne slog dog til kort efter pausen da holdets topscorer, Finnur Justinussen, scorede bag Andreas Hansen. Herefter udviklede kampen sig til en helt lige forestilling med HB Køge, som det jagtende hold.

 

Jagten på en udligning blev yderligere intensiveret da Næstved 25 minutter før tid blev reduceret til ti mand, men selvom der var gode chancer til først Liam Jordan, der fik sit forsøg reddet på målstregen, og Jean Claude Bozga, der headede på overliggeren, så lykkedes det ikke for HB Køge at få udlignet.

 

Tak for opbakningen til de 1.015 tilskuere der trodsede den bidende kulde, og tilbragte deres søndag eftermiddag på Capelli Sport Stadion. Vi håber at se jer igen allerede på næste søndag, hvor Thisted kommer på besøg.

 

HB Køge – Næstved // 0 -1

0-1 // Finnur Justinussen (48.)

 

Udvisning, Næstved

Tobias Christensen, 2xgult (67.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Ricki Olsen

Jean Claude Bozga

Marian Huja

Christian Overby

Martin Jensen

Henrik Madsen

Nicolaj Madsen

Liam Jordan

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Lee Rochester ind // Martin Jensen ud (55.)

Christan Enemark ind // Ricki Olsen ud (80.)

Martin Christensen ind // Jakob Johansson ud (80.)

 

Tilskuertal

1.015 tilskuere på Capelli Sport Stadion