HB Køge – Næstved

HB Køge 1 - 1 Næstved
15 sep 2019 - 14:00Capelli Sport Stadion

HB Køge og Næstved delte pointene mellem sig da de to hold scorede en gang hver i søndagens lokalopgør på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark.

HB Køge lagde bedst ud, og der var ikke spillet mange minutter før Martin Koch Helsted var tæt på endnu en sæsonscoring, men topscoreren manglede et par centimeter for at kunne glide Stephan Petersens flade indlæg i mål.

Efter sytten minutter var Koch Helsted igen på spil. Denne gang sat op af Häuser, der opfangede et skidt udspark fra Næstvedkeeperen, og hurtigt lagde bolden videre til Koch Helsted, der desværre ikke fik ordentligt træf på bolden.

Næstved havde også muligheder i den anden ende, men det var HB Køge der først kom på tavlen. Det skete da Martin Vingaard sparkede et hjørnespark ind i panden på Bozga, der stangede bolden i kassen til stor jubel for størstedelen af de mere end 1.400 tilskuere.

Herefter overtog Næstved styringen i resten af halvlegen, og efter 37 minutter var Aleksa Todorovic først over en returbold. Den sparkede han i kassen. 1-1.

Efter pausen var Næstved mest på bolden, men HB Køge var bestemt farlige den anden vej. Jubril Adedeji kom ind med masser af fart, og truede straks gæsternes defensiv. Efter en bolderobring sendte han bolden skråt bagud til Martin Koch Helsted, der overplacerede sit spark.

Det var startskuddet til en afsluttende halv time med chancer i begge ender. Ahmed Hassen forsøgte sig mod HB Køge-målet, og hurtigt derefter var Adedeji igen på spil i den anden ende. Englænderen afdriblede målmanden, men kom for langt mod baglinien til at kunne afslutte. I stedet afleverede han tilbage til Magnus Häuser, der sparkede over mål.

Og så var det igen Næstveds tur da Kevin Mendoza med en fremragende redning forhindrede Rafaelson i at bringe gæsterne i front, og kort efter sparkede Rafaelson forbi da Mendoza kom godt ud af målet og pressede Næstvedangriberen, der ellers var sluppet alene igennem.

Kampens to sidste helt store chancer tilfaldt HB Køge. Først vandt Martin Koch Helsted bolden højt på Næstveds banehalvdel, og satte kurs mod målet, tog et træk ind i feltet og sendte en afslutning afsted. Desværre fik en Næstvedforsvarer blokeret, og afværget muligheden. Kort før tid var det så Oliver Sonne, der tog bolden godt med ind i feltet, men sparkede over på en ellers også stor mulighed.

Der kom ikke yderligere scoringer, og de to hold kunne derfor dele pointene mellem sig.

HB Køges næste kamp spilles fredag den 20. september kl. 18.30 på udebane mod Hvidovre. Næste hjemmekamp er pokalkampen mod Nykøbing FC. Den kamp spilles onsdag den 25. september kl. 19.00.

HB Køge – Næstved // 1 – 1

1-0 // Jean Claude Bozga (28.)

1-1 // Aleksa Todorovic (37.)

HB Køges startopstilling

Kevin Mendoza

Mark Gundelach

Jean Claude Bozga

Matthew Briggs

Christian Overby

Stephan Petersen

Martin Vingaard

Magnus Häuser

Martin Jensen

Tobias Christensen

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Jubril Adedeji ind // Martin Jensen ud (54.)

Liam Jordan ind // Tobias Christensen ud (71.)

Oliver Sonne ind // Stephan Petersen ud (86.)

Tilskuertal

1.412 tilskuere på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark