HB Køge – Nykøbing FC

HB Køge 3 - 0 Nykøbing FC
07 aug 2016

Det var en overbevisende indsats som HB Køge leverede i kampen mod rækkens lidt overraskende tophold fra Nykøbing FC.

Der var i dagens kamp forskel på de to hold. HB Køge var stærke i boldomgang, i presset og ikke mindst i afslutningerne, hvilket hvad afslutninger angår stod i skærende kontrast til sidste weekends kamp mod Skive, der trods flere store chancer sluttede uden scoringer.

Udeholdet fra Falster fik aldrig ro og bortset fra en enkelt standard situation blev gæsterne aldrig farlige før kampen reelt var afgjort.

Til gengæld fik HB Køge med hurtigt pasningsspil udfordret gæsterne og et føringsmål lå i luften efter et par fæle afbrændere i kampens indledning.

Man of the match Mads Juel Andersen efter et hjørnespark og Mark Gundelach efter stærkt gennembrud 31 sekunder efter pausen og endelig Marc Rochester med et tørt hug knækkede gæsterne og sikrede den fortjente sejr.

HB Køge topper rækken og mest bemærkelsesværdigt er at der stadig ikke er scoret mod HB Køge i indeværende sæson, hvor defensiven mod Nykøbing FC blandt andet bestod af tre spillere på henholdsvis 18 (Mads Juel Andersen), 18 (Malte Amundsen) og 20 (Andreas Hansen) år suppleret med Alexander Ludwig og Mark Gundelach på henholdsvis 23 og 24 år.

Der er virkelig udviklingsmuligheder i dette HB Køgehold, men det gælder om at bevare ydmygheden for rækken er ekstremt jævnbyrdig og det gælder om hele tiden at holde fokus.

HB Køge – Nykøbing FC // 3-0 (1-0)
1-0 // Mads Juel Andersen (22.)
2-0 // Mark Gundelach (46.)
3-0 // Marc Rochester (70.)

HB Køges startopstilling
Andreas Hansen
Mark Gundelach
Mads Juel Andersen
Alexander Ludwig
Malte Amundsen
Lee Rochester
Mikkel Wohlgemuth
Henrik Madsen
Kristian Andersen
Marc Rochester
Jeppe Simonsen

Udskiftninger
Sadik Krdzic ind // Henrik Madsen ud (74.)
Elias Fritjof Sørensen ind // Marc Rochester ud (77.)
Gustav Gjøg ind // Lee Rochester ud (83.)

Tilskuertal
1.232 tilskuere på Castus Park