HB Køge – Nykøbing FC

HB Køge 3 - 1 Nykøbing FC
20 aug 2017

Der var på forhånd forventning om en teknisk god fodboldkamp, og det blev det også. Gæsterne fra Nykøbing FC er et hold, der spiller poleret offensiv fodbold, men i dag var gæsterne fra Falster det næstbedste hold. HB Køge kom godt ud og fra omklædningsrummet og var det bedste hold i den første time af kampen.

 

HB Køge kom først på boldene, og fik spillet hurtigt rundt, og der var også gode muligheder. Martin Koch Helsted fik en gigantisk friløber efter en genial Kristian Andersen frispilning, men Koch Helsted havde for meget tid, og endte med at brænde på Thomas Villadsen i Nykøbing målet.

 

I stedet kom gæsterne ufortjent foran. Først blev bolden unødvendigt sendt ud til hjørnespark, og på hjørnesparket svigtede markeringen i feltet, og pludselig var NFC foran – en kold spand vand i hovedet, men heldigvis fortsatte hjemmeholdet det fornemme spil, og på to scoringer af Martin Koch Helsted – der tog revanche for afbrænderen blev det pludselig NFC, der var i store problemer. En af kampens helt store profiler, Kristian Andersen, der spillede imponerende kamp nummer 100 for HB Køge kronede en mesterfuld start på anden halvleg med scoringen til 3-1.

 

Resten af kampen blev ikke den store oplevelse. Gæsterne fra NFC fik mere plads at boltre sig på, og var flere gange nærgående foran Andreas Hansens mål, men ind kom bolden ikke, og der blev fortjent sat tre point ind på kontoen efter en spillemæssig opløftende indsats.

 

Hos HB Køge var der tale om en holdmæssig stærk præstation, hvor HB Køge ikke gav meget væk, og hvor der blev angrebet over backs, hvor især Malte Amundsen viser stærke præstationer. Allerede onsdag kl. 18.00 venter lokalopgøret mod FC Roskilde på udebane.

 

HB Køge – Nykøbing FC // 3 – 1

0-1 // Kasper Jensen (31.)

1-1 // Martin Koch Helsted (39.)

2-1 // Martin Koch Helsted (44.)

3-1 // Kristian Andersen (50.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Jean Claude Bozga

Daniel Arrocha

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Alexander Bah

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Erik Törnros ind // Martin Koch Helsted ud (67.)

Magnus Häuser ind // Kristian Andersen ud (77.)

 

Tilskuertal

902 tilskuere på Castus Park