HB Køge – Nykøbing FC

HB Køge 0 - 3 Nykøbing FC
15 apr 2018

Efter syv point i de seneste tre kampe kom HB Køge ned på jorden igen da holdet søndag eftermiddag havde besøg af Nykøbing FC. Det var således gæsterne der kom bedst ud af starthullerne, og kampen var blot syv minutter gammel da en kvik omstilling resulterede i kampens første mål.

 

HB Køge var i første halvleg langt fra det niveau holdet ellers havde vist i de seneste kampe, og det var gæsterne fra Nykøbing, der havde overtaget og vandt langt de fleste andenbolde. Kort før pausen blev det 0-2 da Jakob Bonde dukkede op efter et hjørnespark og sendte bolden ind bag Andreas Hansen.

 

Der blev talt med store bogstaver i pausen i HB Køges omklædningsrum, og niveauet blev da også hævet gevaldigt efter pausen. Også selvom gæsterne var tæt på en lynscoring efter pausen da Jakob Bonde sparkede et frispark på stolpen efter kun halvandet minut.

 

Herefter stod der HB Køge på de fleste store chancer, og midtvejs i anden halvleg spillede HB Køge sig frem til et par kæmpechancer, som burde have været udnyttet. Først var indskiftede Liam Jordan tæt på efter et energisk løb og bandespil med Kristian Andersen, og få minutter senere var det Karl Mööl, der efter oplæg fra Martin Koch Helsted sparkede lige på Thomas Villadsen i Nykøbing-målet. Og endnu et par minutter senere headede Martin Koch Helsted lige forbi. En scoring på en af de tre chancer kunne have bragt spændingen tilbage i opgøret.

 

Senere i halvlegen sparkede Gregers Arndal-Lauritzen på indersiden af stolpen, men det var bare en af de dage…

 

I stedet lukkede netop indskiftede Sebastian Koch kampen med syv minutter tilbage med et fladt spark fra kanten af feltet. 0-3.

 

HB Køge får mulighed for at rejse sig igen allerede på fredag, hvor holdet gæster Fremad Amager i Sundby Idrætspark.

 

HB Køge – Nykøbing FC // 0 – 3

0-1 // Nicolai Jessen (7.)

0-2 // Jakob Bonde (43.)

0-3 // Sebastian Koch (83.)

 

Udvisning, Nykøbing FC

Christopher Thorsheim (90.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Karl Mööl

Jean Claude Bozga

Abdul Mumin

Gregers Arndal-Lauritzen

Martin Christensen

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Alexander Bah

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Liam Jordan ind // Martin Christensen ud (54.)

Oliver Lassen ind // Henrik Madsen ud (88.)

 

Tilskuertal

1.012 tilskuere på Capelli Sport Stadion