HB Køge – OB

HB Køge 1 - 2 OB
18 apr 2010

Søndag aften tog HB Køge imod SAS Ligaens øjeblikkelige nummer to, OB. Til kampen havde cheftræner Auri Skarbalius valgt nøjagtigt samme elleve startere, som er startet på banen i HB Køges to seneste kampe mod henholdsvis FC Nordsjælland og SønderjyskE.

 

Dagens opgør mod OB – det fjerde indbyrdes i løbet af sæsonen – startede ganske lige og uden de helt store chancer. Det var således ikke meget hverken Lars Bjerring eller hans keeper-kollega Roy Caroll havde at se til.

 

Alligevel lykkedes det for OB at gå til pausen med en 1-0-føring. Bare fire minutter før pausen var HB Køges anfører Henrik Toft uheldig, da han forsøgte at cleare et OB-frispark. Toft fik forkert træf på bolden, der ikke fløj ud af feltet som planlagt, men derimod satte kursen mod den ene opstander. Atle Roar Håland var først over riposten og kunne sparke bolden i nettet bag en prisgivet Bjerring.

 

Med tyve minutter igen tog Henrik Toft dog revanche, da han brugte sin fysik til at holde Jonas Troest væk, selvom OB-forsvareren gjorde hvad han kunne for at genere Toft. HB Køge-anføreren var dog ligeglad, tog bolden ned, vendte rundt og smækkede bolden ind bag Roy Caroll til udligning. 1-1. Målet var Henrik Tofts sjette i SAS Ligaen i denne sæson, det femte i foråret og det tredje i de sidste tre kampe.

 

Der skulle dog kun gå yderligere fire minutter før OB igen var i front, og det selvom HB Køge var rigtig godt med i kampen. På Chris Sørensens indlæg kunne Hans Henrik Andreasen bringe sit hold i front med 2-1.

 

I resten af kampen jagtede HB Køge udligningen, og Auris tropper fik etableret et ganske godt pres mod OB-målet, men trods flere gode muligheder lykkedes det ikke at passere hverken Roy Caroll eller dennes afløser Alexander Lund Hansen, og derfor kunne OB glæde sig over en sejr på 2-1, mens HB Køge for fjerde gang i træk måtte forlade SEAS-NVE Park med et hæderligt nederlag på 2-1. Var det blevet til point i dag, så var der nok ikke mange der havde kunne indvende noget imod det.

 

Mål

0-1 // Atle Roar Håland (41.)

1-1 // Henrik Toft (68.)

1-2 // Hans Henrik Andreasen (72.)

 

Advarsler

Nicolaj Madsen, HB Køge

Esben Ruud, OB

 

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Thomas Sørensen

Thomas G. Christensen

Stefan Hansen

Søren Nielsen

Mads Laudrup

Nicolaj Madsen

Marcel Rømer

Bo Storm

Mark Leth Pedersen

Henrik Toft

 

Udskiftninger

Quincy Antipas ind // Mark Leth Pedersen ud (46.)

Lasse Kronborg ind // Mads Laudrup ud (63.)

Arman Mehakovic ind // Thomas G. Christensen ud (78.)

 

Tilskuertal

1.355 tilskuere på SEAS-NVE Park