HB Køge – OB

HB Køge 1 - 1 OB
23 maj 2012

Sæsonen 2011/12 er spillet til ende. I sæsonens sidste kamp havde HB Køge på hjemmebane besøg af OB i en kamp hvor begge hold stort set kun havde æren at spille for.

Kampen startede ganske jævnbyrdigt, med et par halve chancer til hvert hold, men rigtig farligt blev det sjældent. HB Køge-spillerne virkede opsatte på at slutte godt af foran hjemmepublikummet. Holdet spillede godt til, kørte bolden fint rundt og havde den fornødne tålmodighed i opspillet.

Det var dog gæsterne fra OB der bragte sig i front. Det skete efter en halv times tid da Rasmus Falk var først over en ripost. Falk sparkede bolden ind bag Morten H. Jensen der dog var lige ved at få armen på bolden.

Efter pausen fortsatte jævnbyrdigheden, og det var stadig småt med de helt store chancer.

Martin Christensen var tæt på at udligne med et flot spark fra distancen, men bolden prellede af på overliggeren og røg tilbage i spil.

HB Køge begyndte efterhånden at presse på for en udligning, og fem minutter før tid kom den. Unge Marc Rochester Sørensen spillede flot Lasse Kronborg fri, og i sin sidste kamp for HB Køge bankede han resolut bolden ind bag Stefan Wessels i OB-målet. Fortjent udligning og efter en kamp hvor HBK-spillerne viste god moral og tro på tingene.

Hos HB Køge var der i øvrigt debut til en af klubbens talentfulde U/19-spillere. Midterforsvareren Nicolai Riise Madsen blev således skiftet ind til sin første seniorkamp nogensinde, da han i pausen afløste Brad Rusin. Nicolai Riise Madsen leverede en stærk og uimponeret indsats.

Mål
0-1 // Rasmus Falk (30.)
1-1 // Lasse Kronborg (85.)

HB Køges startopstilling
Morten H. Jensen
Simon Richter
Thomas Sørensen
Brad Rusin
Ronnie Bendtsen
Adeola Runsewe
Lasse Kronborg
Marcel Rømer
Martin Christensen
Marc Rochester Sørensen
Nicolaj Madsen

Udskiftninger
Lee Rochester Sørensen ind // Adeola Runsewe ud (38.)
Nicolai Riise Madsen ind // Brad Rusin ud (46.)
Simon Bahne Backmann ind // Marcel Rømer (78.)

Tilskuertal
1.164 tilskuere på SEAS-NVE Park