HB Køge – Randers

HB Køge 1 - 2 Randers
01 apr 2010

Efter weekendens 0-3-nederlag i Silkeborg var det et HB Køge-hold, der var opsatte på revanche, der for første gang i 2010 løb ind på SEAS-NVE Park.

 

Og det startede godt for Auris tropper, for HB Køge leverede især før pausen en rigtig god gang fodbold, og det var ganske fortjent at Henrik Toft midtvejs i første halvleg gav HB Køge 1-0-føringen, da han steg til vejrs og via stolpen headede Bo Storms præcise hjørnesparksbold i kassen bag Kevin Stuhr Ellegaard i gæsternes mål.

 

Resten af halvlegen forløb med et par løse chancer i begge ender. Søren Nielsen fik clearet en Mikkel Beckmann-afslutning på selve målstregen, mens Bo Storm i den anden ende var lige ved at slippe alene igennem efter et Randers-boldtab midt på banen. Kun en vågen Randers-keeper sikrede at Storm ikke fik lov til at slippe igennem.

 

Gæsterne kommer ud til anden halvleg med en helt anden tænding, og der var blot spillet fem minutter da Søren Jensen kunne heade Mikkel Beckmanns frisparksindlæg i nettet. Ærgelig start på anden halvleg – især når man kunne se tilbage på en første halvleg, hvor HB Køge præsterede en rigtig god omgang fodbold og fortjent var foran ved pausen.

 

Senere i halvlegen er Randers-angriberen Yuri Movsisyan tæt på, men hans afslutning rammer stolpen og ryger i spil igen.

 

Kort tid efter går den dog ikke længere. Søren Berg får fra kanten af feltet sendt en afslutning afsted – på vej mod målet rammer bolden Mikkel Beckmann, ændrer retning og snyder derfor Lars Bjerring i HB Køge-målet.

 

Mod slutningen af kampen fik HB Køge etableret et mindre pres mod gæsternes mål, men  de helt store og åbne muligheder udeblev, og da dommer Claus Bo Larsen efter 93 minutters spillletid fløjtede kampen var var stillingen stadig 1-2.

 

HB Køges næste opgave bliver på allerede på søndag, hvor Brøndby kommer en tur forbi SEAS-NVE Park. Den kamp fløjtes igang kl. 17.00.

 

Mål

1-0 // Henrik Toft (24.)

1-1 // Søren Jensen (50.)

1-2 // Mikkel Beckmann (62.)

 

Advarsler

Mikkel Beckmann, Randers FC

 

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Kenneth Sørensen

Mikkel Christoffersen

Thomas Sørensen

Søren Nielsen

Bo Storm

Lasse Kronborg

Nicolaj Madsen

Mads Laudrup

Mark Leth Pedersen

Henrik Toft

 

Udskiftninger

Fabinho ind // Bo Storm ud (68.)

Marcel Rømer ind // Lasse Kronborg ud (68.)

Quincy Antipas ind // Kenneth Sørensen ud (74.)

 

Tilskuertal

1.006 tilskuere på SEAS-NVE Park