HB Køge – Silkeborg

HB Køge 1 - 4 Silkeborg
07 mar 2010Køge Stadion

Foråret er skudt igang. Således krydsede HB Køge og Silkeborg søndag klinger på Køge Stadions græstæppe – en bane der lørdag eftermiddag var blevet meldt klar til kamp af dommer Emil Laursen.

Køn var banen og ikke, men da den ikke var til fare for spillernes sikkerhed var den også egnet til fodbold. Men lad det være sagt med det samme; det var ikke det polerede fodboldspil der var i højsædet hos de to mandskaber.

HB Køge gav debut til Mark Leth Pedersen og Quincy Antipas der begge efterlod fine offensive indtryk. Sidstnævnte fejrede debuten ved flot at heade HB Køge på 1-1 efter et hjørnespark midtvejs i første halvleg.

Forud for den scoring havde de 707 tilskuere set gæsternes Jesper Bech bringe Silkeborg på 1-0 på holdets første chance i kampen, mens HBK på den svære bane havde været lige ved og næsten et par gange.

Med Antipas’ debutantscoring begyndte hjemmeholdet at lugte blod, men lige ved og næsten slår som bekendt ingen mand af hesten, og på en hurtig Silkeborg-kontra kunne Peter Degn sparke bolden ind ved fjerneste stolpe.

Den stilling holdt halvlegen ud, men igen efter pausen var Degn på plads da hans frisparksindlæg mod bageste stolpe passerede både venner og fjender og sejlede i mål.

Noget af en våd klud at få smidt i ansigtet, og det blev ikke bedre da Christian Holst kort efter scorede kampens sidste mål og gjorde det til 4-1.

Mod slutningen af kampen skød Quincy Antipas på overliggeren, mens Mark Leth Pedersen tvang Lasse Heinze til at lave en fin redning.

Flere scoringer blev det dog ikke til, og dermed blev effektiviteten foran kassen den helt afgørende faktor.

HB Køges næste kamp spilles næste søndag – modstanderen er Esbjerg på Blue Water Arena.

Mål
0-1 // Jesper Bech (15.)
1-1 // Quincy Antipas (21.)
1-2 // Peter Degn (32.)
1-3 // Peter Degn (51.)
1-4 // Christian Holst (59.)

 

Advarsler

Thomas G. Christensen, Mikkel Christoffersen, Søren Nielsen og Henrik Toft, HB Køge

Christopher Poulsen, Silkeborg IF

HB Køges startopstilling
Lars Bjerring
Mikkel Christoffersen
Thomas G. Christensen
Stefan Hansen
Morten Nielsen
Fabinho
Lasse Kronborg
Søren Nielsen
Quincy Antipas
Mark Leth Pedersen
Henrik Toft

Udskiftninger
Marcel Rømer ind // Lasse Kronborg ud (63.)
Rytis Leliuga ind // Fabinho ud (72.)

Tilskuertal
707 tilskuere på Køge Stadion