HB Køge – Silkeborg

HB Køge 3 - 0 Silkeborg
21 aug 2011

HB Køge tog søndag eftermiddag sæsonens første sejr da man på hjemmebane i sikker stil slog Silkeborg med sikre 3-0.

 

Fra kampens start var det HB Køge der satte sig på begivenhederne, og der var ikke spillet mange minutter før HB Køge for første gang testede Lasse Heinze i gæsternes mål. Keeperen fik dog reddet til hjørnespark som SIF-forsvaret efterfølgende fik ekspederet væk.

 

Det fik de imidlertid ikke ved HB Køges andet hjørnespark efter nu minutter. Her var Nicolaj Madsen først på Bo Storms indlæg, og midtbanespilleren headede flot bolden i nettet.

 

Det samme gjorde Simon Makienok Christoffersen midtvejs i halvegen, og så var HB Køge altså for alvor på vej mod sæsonens første point.

 

I holdets foregående kampe i Superligaen i denne sæson har man leveret gode præstationer i spillet, mens det til gengæld har knebet med den sidste skarphed i de to felter. Skarpheden kneb det dog langtfra med mod Silkeborg. I forsvaret var der godt styr på gæsternes offensiv, mens HB Køge i offensiven skabte masser af chancer.

 

Ti minutter før pausefløjtet havde HB Køge allerede udnyttet to af dem, men inden pausen blev endnu en udnyttet. Martin Christensen ville nemlig også være med, og med en fremragende scoring fra 30 meter sendte han HB Køge foran med 3-0 med et mål der må kandidere til et af sæsonens bedste på SEAS-NVE Park.

I anden halvleg kom gæsterne frem til flere muligheder end i kampens første 45 minutter, men Morten Haastrup Jensen stod fremragende og leverede flere fornemme redninger, og i den anden ende fortsatte HB Køge de chanceskabende takter.

 

Der var således gode chancer til Storm, Runsewe og Christoffersen, men flere mål blev det ikke til, men med sejren på 3-0 fik man sæsonens første point og sæsonens første sejr. Allerede på lørdag danner SEAS-NVE Park ramme om endnu en Superligakamp når AaB kommer på besøg kl. 17.00.

 

Mål

1-0 // Nicolaj Madsen (9.)

2-0 // Simon Makienok Christoffersen (23.)

3-0 // Martin Christensen (35.)

 

HB Køges startopstilling

Morten Haastrup Jensen

Thomas Sørensen

Thomas G. Christensen

Stefan Hansen

Simon Richter

Martin Christensen

Nicolaj Madsen

Marcel Rømer

Adeola Runsewe

Bo Storm

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Lee Rochester Sørensen ind // Martin Christensen ud (70.)

Marc Rochester Sørensen ind // Bo Storm ud (78.)

Lasse Kronborg ind // Marcel Rømer ud (83.)

 

Tilskuertal

3.021 tilskuere på SEAS-NVE Park