HB Køge – Silkeborg

HB Køge 1 - 2 Silkeborg
21 okt 2015

HB Køge skulle onsdag aften forsøge at revanchere weekendens ærgerlige 0-1-nederlag mod Næstved. Hjemme på Herfølge Stadion var der besøg fra Silkeborg, og til en start gav de tilskuerne en jævnbyrdig forestilling med enkelte chancer i begge ender.

 

Caion var første mand med et rigtig farligt forsøg, men Thomas Nørgaard i Silkeborgmålet fik reddet efter elleve minutter, og få minutter senere var det Brandão, der forsøgte sig efter en fin frispilning fra Daniel Arrocha.

 

I resten af halvlegen var gæsterne mest på bolden, men HB Køge forsvarede sig godt og lod ikke Silkeborg komme frem til de store chancer. Gennem hele første halvleg var det HB Køge der havde de største chancer, men for sjældent kom der afslutning på.

 

Anden halvleg startede HB Køge bedst, og bare halvandet minut efter pausen blev Brandão nedlagt på kanten af feltet. Kristian Andersen tog sig af sparket og lagde bolden hårdt og fladt ind i feltet, men helt utroligt fik ingen ram på læderkuglen, der passerede tværs gennem det tætbefolkede felt.

 

Tyve minutter efter pausen var det så Caion, der forsøgte sig efter et indlæg, men hovedstødet blev sendt forbi mål. Få minutter senere tilkæmpede Caion sig et hjørnespark – det medførte en del klumpspil i Silkeborgfeltet, men gæsterne fik sparket væk, og slog så i stedet selv til i den anden ende.

 

Et hjørnespark blev sparket til bageste stolpe – her dukkede Dennis Flinta op og headede bolden i mål.

 

HB Køge foretog straks en dobbeltudskiftning i forsøget på at komme tilbage i kampen, men Silkeborg forsvarede sig godt og holdt godt fast i bolden. Som det ofte går når et hold jagter en udligning, så slog Silkeborg til i den anden ende da Nicolaj Agger syv minutter før tid sparkede bolden i mål uden for Frederik Dues rækkevidde.

 

I kampens overtid fik HB Køge reduceret da amerikanske Adam Bedell tæt under mål fik reduceret efter et fladt indlæg fra højresiden. Mere skete der ikke i kampen, for sekunder senere blev kampen fløjtet af.

 

HB Køge spiller næste kamp allerede på søndag, hvor AC Horsens kommer på besøg på Herfølge Stadion.

Mål

0-1 // Dennis Flinta (70.)

0-2 // Nicolaj Agger (83.)

1-2 // Adam Bedell (90.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Søren Henriksen

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Sylvester Seeger-Hansen

Daniel Arrocha

Kristian Andersen

Brandão

Caion

Kristoffer Munksgaard

 

Udskiftninger

Delphin Tshiembe ind // Kristian Andersen ud (73.)

Adam Bedell ind // Sylvester Seeger-Hansen ud (73.)

Sami Kamel ind // Kristoffer Munksgaard ud (79.)

 

Tilskuertal

602 tilskuere på Herfølge Stadion