HB Køge – Silkeborg

HB Køge 1 - 2 Silkeborg
14 okt 2018

Trods en drømmestart med et føringsmål allerede efter seks minutter af sydafrikanske Liam Jordan efter oplæg fra Ricki Olsen, lykkedes det ikke for HB Køge at få point ud af søndagens hjemmekamp mod Superliganedrykkerne fra Silkeborg, der effektivitet fik vendt kampen allerede i første halvleg via to scoringer af Ronnie Schwartz.

 

Mens første halvleg overordnet set var en helt lige kamp uden de helt åbne målchancer – udover målene, og et skud på overliggeren af Martin Koch Helsted – så var trafikken i anden halvleg mere ensrettet mod Silkeborgmålet.

 

HB Køge jagtede udligningen i en god omgang offensiv fodbold, men denne solrige søndag på Capelli Sport Stadion var held og skarphed ikke med Morten Karlsens tropper.

 

Flere store chancer blev misset i løbet af halvlegen, hvor Silkeborg omvendt kun meget sjældent var en trussel i HB Køges felt.

 

Af helt store chancer bør nævnes Martin Koch Helsteds en-mod-en med keeperen efter en flot aflevering i dybden fra Ricki Olsen. HB Køge-topscoreren måtte se sit første forsøg blive reddet af keeperen, mens han desværre sparkede returen over målet. Senere hamrede Nicolaj Madsen bolden på stolpen, som dermed forhindrede et decideret drømmecomeback til midtbanespilleren, mens også Liam Jordan var tæt på at kunne dirigere bolden i mål efter et indlæg fra HB Køges højre side.

 

HB Køge havde spil og chancer til mere end et 1-2-nederlag, og trods det pointmæssige udbytte af kampen mod Silkeborg, så må der være tilfredshed med det spillemæssige aspekt, for chancer blev der skabt nok af.

 

HB Køges næste kamp spilles allerede på torsdag den 18. oktober, hvor HB Køge på udebane møder Hvidovre IF.

 

HB Køge – Silkeborg // 1 – 2

1-0 // Liam Jordan (6.)

1-1 // Ronnie Schwartz, straffespark (9.)

1-2 // Ronnie Schwartz (36.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Ricki Olsen

Jean Claude Bozga

Marian Huja

Christian Overby

Lee Rochester

Magnus Häuser

Henrik Madsen

Liam Jordan

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Nicolaj Madsen ind // Lee Rochester ud (65.)

Aleksander Sepp ind // Jakob Johansson ud (77.)

Christian Enemark ind // Magnus Häuser ud (83.)

 

Tilskuertal

1.326 tilskuere på Capelli Sport Stadion