HB Køge – Skive

HB Køge 2 - 2 Skive
28 okt 2012

918 tilskuere var på plads på SEAS-NVE Park, hvor HB Køge og Skive søndag eftermiddag havde sat hinanden stævne. Det sort/blå hjemmehold skulle forsøge at følge op på de spillemæssigt gode takter fra sidste uges 2-2’er i Fredericia. Samtidig var det tid til revanche eftersom gæsterne fra Skive vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 2-1.

 

Første halvleg var en jævnbyrdig affære med chancer i begge ender. Størst var et par muligheder til HB Køge, men skarpheden var fraværende og derfor kunne de to hold liste til pause uden scoringer. Heller ikke selvom gæsterne fra Skive blev reduceret til ti mand undervejs.

 

De ti tilbageværende skibonitter kæmpede nemlig intenst videre og ydede den på forhånd forventede stærke modstand.

 

Som tiden gik kom HB Køge frem til flere farlige situationer, og efter 55 minutter var det særdeles tæt på et føringsmål.

 

Jeppe Kjær modtog bolden i feltet, tig et træk og fyrede af. Bolden ramte stolpen, og røg via Skive-keeperen videre til Thobias Ndungu, der sendte bolden i mål. Scoringen blev dog underkendt da Ndungu vat offside i øjeblikket hvor Kjær sendte sit stolpeskud afsted.

 

I den anden ende var Skive bestemt ikke ufarlige i det hurtige omstillingsspil, og Morten H. Jensen måtte et par gange levere et par fine redninger.

Selvom spillet mellem felterne ikke var lige kønt hele kampen igennem, så var det set i et chancemæssigt perspektiv ganske fortjent, at HB Køge kom foran med 1-0. Det skete med et kvarters tid tilbage af den ordinære spilletid, hvor bolden efter lidt ping-pong i feltet landede hos Vito Hammershøy-Mistrati, der sparkede bolden i nettet til HBK-føring.

 

Skive-spillerne gav dog bestemt ikke op, og det var derfor heller ikke ufortjent, at de fire minutter før tid fik udlignet til 1-1, efter et frisparkssituation i gæsternes højre side.

 

HB Køge gav dog heller ikke op, og to minutter efter – to minutter før – var Marc Rochester Sørensen på plads midt i feltet, hvor han med hovedet headede en returbold i nettet til ny HBK-føring. 2-1.

 

Kampen var dog bestemt ikke slut af den grund, for der gik ikke lang tid før Morten H. Jensen kunne pille bolden ud af nettet i den anden ende af banen. Bare et minut gik der, og så stod der 2-2. Endnu en våd klud i hovedet på HBK-spillerne, der havde skabt masser af chancer undervejs i kampen til at være foran på dette tidspunkt.

 

I kampens overtid var det hele dog alligevel tæt på at ende lykkeligt for HB Køge, men efter fint forarbejde af Lee Rochester Sørensen på venstrekanten var Anders Kaagh mere end uheldig med at ramme stolpen med sit ellers glimrende spark inde foran kassen. Kort efter lød kampens sidste fløjt, og HBK-spillerne kunne forlade banen – skuffede og ærgerlige over, at man ikke formåede at udnytte den overtalssituation som man var i i hele anden halvleg.

 

Mål

1-0 // Vito Hammershøy-Mistrati (74.)

1-1 // Morten Beck Andersen (86.)

2-1 // Marc Rochester Sørensen (88.)

2-2 // Kristoffer Nygaard (89.)

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Nigel Marples

Christian Traoré

Andreas Sørensen

Thobias Ndungu

Simon Richter

Andreas Baes

Marcel Rømer

Vito Hammershøy-Mistrati

Anders Kaagh

Jeppe Kjær

 

Udskiftninger

Marc Rochester Sørensen ind // Simon Richter ud (46.)
Lee Rochester Sørensen ind // Andreas Baes ud (66.)

Brad Rusin ind // Jeppe Kjær ud (90.)

 

Tilskuertal

918 tilskuere på SEAS-NVE Park