HB Køge – Skive

HB Køge 1 - 1 Skive
24 apr 2016

Gæsterne havde det rigtig svært før pausen hvor Frederik Due var helt uden redninger og indgreb. HB Køge kom planmæssigt foran på et stærkt opspil hvor formstærke Lee Rochester var over riposten efter blandt andet stærkt Marc Gundelach forarbejde. 

 

Der var flere andre muligheder og skud på stængerne i løbet af første halvleg, og 1-0 ved pausen var for lidt og trænerstaben og spillerne var opsatte på at fortsætte det gode spil og få lukket kampen. Igen var muligheden der med skud på træværket. 

 

Og når man ikke kender sin besøgelsestid sker der desværre det at modstanderen vejrer muligheden og det gjorde det heroisk kæmpende Skive-hold og 10 minutter før tid blev et afrettet, men ikke særlig hårdt sparket forsøg til udligningen.

 

Mega skuffelse for hjemmeholdet der burde have hevet tre point, men som ikke havde den fornødne energi mod slutningen. Der er trukket store veksler på de samme spillere i foråret og da kampen skulle lukkes var HB Køge bare ikke dygtige nok og det koster i denne række. 

 

HB Køge – Skive IK 1-1 (1-0)

 

Mål

1-0 // Lee Rochester (12.)

1-1 // Mikkel Frankoch (80.)

 

Advarsler, HB Køge

Mikkel Wohlgemuth

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Rasmus Nielsen

Sylvester Seeger-Hansen

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Malte Amundsen ind // Sylvester Seeger-Hansen ud (69.)

Malte Sjørslev ind // Mikkel Wohlgemuth ud (88.)

 

Tilskuertal

611 tilskuere på Herfølge Stadion