HB Køge – Skive

HB Køge 0 - 0 Skive
27 aug 2017

HB Køge sad på spillet i store dele af kampen mod Skive, men trods en klar overvægt i både spil og chancer, så lykkedes det ikke at nedbryde gæsternes defensiv så meget at der kom mål ud af anstrengelserne.

 

Der var genvalg til ti af elleve spillere i HB Køges startopstilling i forhold til midtugens 3-0-sejr over FC Roskilde. Karantæneramte Mark Gundelach var afløst af Gustav Gjøg som højre back.

 

HB Køge kom godt fra start, og alle efter otte minutter brændte det på i Skive-feltet, hvor Martin Koch Helsted desværre mistede balancen i en nærkamp i det lille felt. Bolden var meget på HB Køge-fødder i første halvleg, men trods glimrende afslutninger af Lee Rochester, Jean Claude Bozga og Kristian Andersen forblev stillingen 0-0 ved pausen.

 

Fra anden halvlegs start kom HB Køge igen bedst ud af starthullerne, og i halvlegns første kvarter var det flere gange tæt på. Lee Rochester headede over efter indlæg af Malte Amundsen, Martin Koch Helsted sparkede snert forbi efter bolderobring af Alexander Bah. Koch Helsted forsøgte sig endnu en gang efter 57 minutter, og efter en times spil blev en scoring af Alexander Bah annulleret på grund af offside.

 

Skive arbejdede sig herefter tilbage i kampen, og forsøgte sig med hurtige omstillinger og skarpe indlæg. Farligt blev det dog sjældent hos Andreas Hansen, men med en farlig og rutineret angriber som Thomas Dalgaard skal man altid passe på…

 

Kampens sidste rigtigt store chancer stod Alexander Bah for da han fra venstrekanten trak ind i banen og tvang gæsternes keeper til at redde til hjørnespark. Det, hjørnesparket, blev sendt godt ind i feltet af Mikkel Wohlgemuth, men det efterfølgende hovedstød blev reddet på målstregen.

 

Tiden gik og efter 95 minutters spil lød kampens sidste fløjt. HB Køge missede chancen for tre sejre på stribe. Til gengæld har holdet nu holdt mål rent i tre kampe i træk, og er desuden uden nederlag i seks kampe i træk.

 

Næste kamp spilles allerede på onsdag den 30. august kl. 19.00, hvor Nykøbing FC gæster Castus Park i 2. runde af DBU Pokalen.

HB Køge – Skive // 0 – 0

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Gustav Gjøg

Jean Claude Bozga

Daniel Arrocha

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Alexander Bah

Kristian Andersen

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Erik Törnros ind // Martin Koch Helsted ud (60.)

Magnus Häuser ind // Kristian Andersen ud (68.)

Ahmed Hassan ind // Lee Rochester ud (83.)

 

Tilskuertal

709 tilskuere på Castus Park