HB Køge – Skive

HB Køge 0 - 2 Skive
06 okt 2019 - 14:00Capelli Sport Stadion

Trods massivt overtag i boldbesiddelsen og en håndfuld store chancer så lykkedes det ikke for HB Køge, at få sparket bolden i kassen mod Skive, der i stedet “stjal” sejren og de tre point med to sene scoringer. I øvrigt på holdets to eneste afslutninger i kampen.

Som i midtugens nulløsning mod topholdet fra Vejle leverede HB Køge en god gang fodbold. Tålmodige i opbygningen og påpasselige i defensiven. Allerede efter få minutter fik tilskuerne på Capelli Sport Stadion et par chancer, at varme sig på denne råkolde oktobereftermiddag.

HB Køge var i teten gennem det meste af første halvleg, men trods yderligere muligheder til Koch Helsted, Gundelach og Liam Jordan, så endte første halvleg uden scoringer.

Anden halvleg fortsatte med HB Køge som det mest boldbesiddende og chanceskabende hold, men skarpheden i Skivefeltet var en mangelvare. Særligt i kampens sidste tyve minutter brændte det flere gange på foran Skives mål. Liam Jordan sparkede snert forbi træværket, en Johansson-afslutning lige forbi den fjerne stolpe, endnu en Jordan-afslutning, der tvang Skivekeeper Bobjerg til en kampafgørende redning, og igen en afslutning fra Johansson, der tvang Bobjerg til at redde sit hold.

HB Køge burde på dette tidspunkt have ført og taget spændingen ud af kampen. Men det var ikke sket, og så skete i stedet det, der bare ikke måtte ske. Skive slog kontra og udnyttede iskoldt deres første afslutning til at bringe sig foran 1-0.

Nu jagtede HB Køge pludselig en udligning, måtte spille kampens sidste fem minutter med en mand i undertal da Liam Jordan blev vist det røde kort. Der blev kastet masser af bolde ind i Skivefeltet i kampens afslutning, men seks minutter inde i dommerens tillægstid – og efter en ny omstilling – sparkede Skive på mål for anden gang i kampen. 0-2.

Det er hårdt og op ad bakke i øjeblikket, og der skal arbejdes benhårdt for at komme ovenpå igen.

Efter en travl periode med syv kampe på 21 dage, så har HB Køge nu 14 dages kamppause inden lokalopgøret mod FC Roskilde på Capelli Sport Stadion. En kamp der spilles søndag den 20. oktober kl. 14.00.

HB Køge – Skive // 0 – 2
0-1 // Emil Søgaard Jensen (88.)
0-2 // Mikkel Vendelbo (90.+4)

Udvisning, HB Køge
Liam Jordan (90.)

HB Køges startopstilling
Kevin Mendoza
Mark Gundelach
Jean Claude Bozga
Matthew Briggs
Christian Overby
Martin Jensen
Magnus Häuser
Martin Vingaard
Liam Jordan
Tobias Christensen
Martin Koch Helsted

Udskiftninger
Jakob Johansson ind // Martin Jensen ud (61.)
Jubril Adedeji ind // Magnus Häuser ud (74.)
Marian Huja ind // Christian Overby ud (89.)

Tilskuertal
711 tilskuere på Capelli Sport Stadion