HB Køge – SønderjyskE

HB Køge 1 - 3 SønderjyskE
16 okt 2011

2.479 tilskuere havde valgt at tilbringe den smukke efterårsdag i eftermiddagssolen på SEAS-NVE Park i Herfølge, hvor HB Køge og SønderjyskE havde sat hinanden stævne. Tilskuerne blev vidner til fire scoringer – to i hver halvleg, hvoraf det desværre var gæsterne der tegnede sig for flest.

 

HB Køge havde før pausen svært ved at få spillet til at hænge ordentligt sammen, og det var ikke mange chancer der blev skabt i en første halvleg hvor Sønderjyske effektivt udnyttede to af deres chancer til at komme på 2-0 ved pausen.

 

Efter 28 minutter blev den tidligere HBK-spiller Quincy Antipas stukket i dybden. Fra sin position tæt på baglinien lagde han et hårdt indlæg ind mod målet, hvor Stefan Hansen var uheldig at dirigere bolden i nettet.

 

1-0 til gæsterne der igen kort før pausen kom på tavlen. HBK-forsvaret fik ikke clearet et indlæg og så kunne Tommy Bechmann øge.

 

HB Køge kom langt bedre ud til anden halvleg, og det lykkedes at få etableret et godt pres mod gæsternes mål. Nathan Coe i målet reddede dog godt i flere situationer, mens de stærke sønderjyske forsvarsspillere også gik hårdt til Simon Christoffersen, der efter kampen lignede en bokser der lige havde været i ringen.

Med et kvarter tilbage af opgøret fik HB Køge udbytte af det tunge pres. Et frispark fra Bo Storm blev stoppet i feltet af en sønderjysk hånd. Korrekt straffe og stensikker scoring af Storm.

 

Nu lugtede HB Køge for alvor blod, mens gæsterne forsvarede det bedste de havde lært.

 

Duften af point bredte sig endnu mere da endnu en sønderjysk forsvarsspiller havde tydeligt hånd på bolden syv minutter før tid. Duften forsvandt dog hurtigt igen da kampens dommer ikke så situationen, og kort efter blev det i stedet til 1-3 da Thomas Hansen headede bolden i nettet.

 

I næste uge har HB Køge igen hjemmebane – modstanderen er FC Midtjylland, der for anden gang i sæsonen gæster SEAS-NVE Park.

 

Mål

0-1 // Stefan Hansen, selvmål (28.)

0-2 // Tommy Bechmann (41.)

1-2 // Bo Storm, straffe (76.)

1-3 // Thomas Hansen (85.)

 

HB Køges startopstilling

Morten Haastrup Jensen

Kristian Geertsen

Thomas Guldborg Christensen

Stefan Hansen

Simon Richter

Martin Christensen

Nicolaj Madsen

Marcel Rømer

Ronnie Bendtsen

Lee Rochester Sørensen

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Bo Storm ind // Martin Christensen ud (46.)

Brad Rusin ind // Lee Rochester Sørensen ud (60.)

 

Tilskuertal

2.479 tilskuere på SEAS-NVE Park