HB Køge – Thisted FC

HB Køge 1 - 1 Thisted FC
04 nov 2018

Trods klar overvægt i både spil og chancer lykkedes det ikke for HB Køge at sikre alle tre point. En sen Thistedscoring forhindrede en HB Køge-sejr.

 

HB Køge havde ellers domineret fra kampens start, og Thisted var kun sjældne gæster i nærheden af HB Køges felt. Omvendt havde HB Køge masser af muligheder i den anden ende, og kun manglende skarphed og effektivitet gjorde, at de to hold gik til pausen med 0-0 på måltavlen.

 

Bozga måtte ti minutter inde i første halvleg se et forsøg blive reddet på målstregen, og minuttet senere trykkede Overby af fra kanten af feltet, men afslutningen blev afrettet til hjørnespark. Også Martin Koch Helsted og Nicolaj Madsen havde hver en rigtig stor chance, der kunne og burde have givet mål.

 

Fra anden halvlegs start fortsatte HB Køge det boldbesiddende spil, og efter 57 minutter kom den forløsende scoring. På en hurtig omstilling blev Liam Jordan sendt afsted på venstrekanten, og med et præcist indlæg centrerede han bolden ind til 100-kampsjubilaren Nicolaj Madsen, der flot sparkede bolden i kassen på førsteberøringen. Flot, flot scoring.

 

Ti minutter senere var Liam Jordan tæt på at udbygge føringen, men sydafrikaneren sparkede over.

 

Det begyndte at ligne en sejr, men tre minutter før tid trykkede Thisteds Christian Kudsk af fra distancen. Lidt af et drømmehug fra indskiftede Kudsk, der fik bolden til at slå et knæk i luften, så den fuldstændig snød en prisgivet Andreas Hansen.

 

Noget af en våd klud i ansigterne på HB Køge-spillerne, der havde fortjent sejren, men som blev straffet for manglende effektivitet foran kassen.

 

Næste kamp for HB Køge er lokalopgøret mod FC Roskilde i Roskilde Idrætspark. Den kamp spilles søndag den 11. november kl. 13.45.

 

HB Køge – Thisted // 1 – 1

1-0 // Nicolaj Madsen (57.)

1-1 // Christian Kudsk (87.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Ricki Olsen

Jean Claude Bozga

Marian Huja

Christian Enemark

Martin Jensen

Henrik Madsen

Magnus Häuser

Nicolaj Madsen

Liam Jordan

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Lee Rochester ind // Nicolaj Madsen ud (76.) 

 

Tilskuertal

775 tilskuere på Capelli Sport Stadion