HB Køge – Thisted FC

HB Køge 3 - 2 Thisted FC
11 mar 2018

HB Køge fik den bedst tænkelige start på foråret da holdet på kunstgræsset ved Rishøj Stadion slog Thisted med 3-2 efter 2-1 ved pausen.

 

NordicBet LIGAENs topscorer Martin Koch Helsted var første mand på tavlen i det målrige opgør da han sparkede bolden i kassen efter fint forarbejde af Magnus Häuser, men blot syv minutter senere slog gæsterne til på en af deres farlige omstillinger og udlignede. Skarpretter var den færøske U21-landsholdsspiller Jakup Thomsen.

 

HB Køge rejste sig hurtigt ovenpå scoringen, og blot ti minutter senere faldt et debutantmål af venstrebacken Gregers Arndal-Lauritzen, der er kommet til klubben på en lejeaftale fra Brøndby IF i løbet af vinterpausen. Venstrebacken modtog bolden i feltet efter forarbejde mellem Lee Rochester og Kristian Andersen og sparkede knastørt bolden fladt ind ved fjerneste stolpe. Flot mål af den unge back.

 

Fra anden halvlegs start var det gæsterne der satte sig på spillet, og blot tre minutter var spillet da Sonny Jakobsen – i noget der lignede offsideposition – modtog bolden og sparkede læderkuglen i nettet. Målet blev dog godkendt, og så var der udlignet for anden gang i kampen.

 

Midtvejs i anden halvleg begyndte HB Køge igen at få tag om spillet, og et lille kvarter før tid blev Kristian Andersen matchvinder på et flot langskud, der snød Kevin Ray Mendoza i gæsternes mål.

 

Føringen holdt hjem og HB Køgespillerne kunne dermed juble over en perfekt start på forårssæsonen.

HB Køge – Thisted // 3 – 2

1-0 // Martin Koch Helsted (17.)

1-1 // Jakup Thomsen (24.)

2-1 // Gregers Arndal-Lauritzen (34.)

2-2 // Sonny Jakobsen (48.)

3-2 // Kristian Andersen (77.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Abdul Mumin

Jean Claude Bozga

Daniel Arrocha

Gregers Arndal-Lauritzen

Lee Rochester

Henrik Madsen

Magnus Häuser

Kristian Andersen

Alexander Bah

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Liam Jordan ind // Kristian Andersen ud (83.)

Mikkel Wohlgemuth ind // Alexander Bah ud (88.)

 

Tilskuertal

419 tilskuere på Rishøj Stadion Kunst