HB Køge – Vejle

HB Køge 1 - 1 Vejle
06 apr 2014

HB Køge havde svært ved at få spillet til at hænge ordentligt sammen, men stille og roligt arbejdede man sig længere frem af banen, hvor man blev mere og mere nærgående i jagten på en udligning. Tættest på før pausen var Jeppe Kjær efter 21 minutter da han efter fint opspil sparkede bolden mod mål. Afslutningen blev dog blokeret undervejs.

 

37 minutter inde i kampen følte Kjærs angrebskollega Anders Kaagh sig snydt for et straffespark, og det lignede da også at han blev kantet i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs, og stille og roligt rundede kampuret 45 minutter.

 

HB Køge fik meget bedre fat fra starten af anden halvleg og med det samme blev spillet lagt længere frem på gæsternes banehalvdel. Inden man nåede at få udnyttet det lille overtag så blev HB Køge reduceret til ti mand da Simon Richter blev udvist med et direkte rødt kort.

 

Per Frandsens tropper kæmpede videre – nu ti mod elleve – og bare fem minutter efter udvisningen blev Jeppe Kjær væltet omkuld i feltet. Straffespark til HB Køge og efterfølgende et par minutters meningsudvekslinger spillere og dommere i mellem.

 

Vejle mente at kendelse var en kende for tynd, mens HB Køge omvendt mente at der skulle uddeles et gult kort for forseelsen. Et gult kort i situationen ville skulle have været givet til Joao Pereira, og det havde i så fald betydet udvisning, da forsvarsspilleren allerede var blevet tildelt en advarsel i kampen.

 

Nå, men selve straffesparkskendelsen var der dog hverken tvivl eller forvirring omkring. Jeppe Kjær tog ansvaret på sine skuldre, men Kristian Fæste gættede rigtigt og forhindrede Kjær i et komme på tavlen.

 

I kampens resterende halve time var der meget spil mellem de to felter og det blev kun sjældent farligt. Frederik Due havde dog alligevel en ganske fin redning eller to, mens også Fæste tog sig godt af det skyts der blev sendt af sted mod hans mål.

 

Da uret var et godt stykke over de 90 minutter fik HB Køge tilkendt et hjørnespark som Anders Nielsen sparkede godt og præcist ind i feltet, hvor Frederik Due var søgt med frem. Vejle-keeper Fæste fik dog vippet Nielsens hjørnespark ud til et nyt et af slagsen, og her lykkedes det for HB Køge, der havde kæmpet hårdt med en mand i undertal i det meste af anden halvleg.

 

Anders Nielsens indlæg havnede tæt under mål for fødderne af indskiftede Sebastian Krogdahl, der fik sparket læderkuglen det sidste stykke over stregen til stor jubel blandt størstedelen af de 1.144 tilskuere der gæstede SEAS-NVE Park.

Mål

0-1 // Andreas Albers (14.)

1-1 // Sebastian Krogdahl (90.)

 

Udvisning, HB Køge

Simon Richter (51.)

 

Advarsler, HB Køge

Morten Karlsen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Simon Richter

Søren Henriksen

Nicolai Geertsen

Anders Nielsen

Sylvester Seeger-Hansen

Morten Karlsen

Rasmus Nielsen

Vito Hammershøy-Mistrati

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Thobias Ndungu ind // Nicolai Geertsen ud (46.)

Jannik Skov Hansen ind // Vito Hammershøy-Mistrati ud (66.)

Sebastian Krogdahl ind // Sylvester Seeger-Hansen ind (75.)

 

Tilskuertal

1.144 tilskuere på SEAS-NVE Park