HB Køge – Vejle

HB Køge 1 - 1 Vejle
12 okt 2014

HB Køge tørnede søndag eftermiddag sammen med Vejle, som tidligere på sæsonen fik en øretæve på 3-1 på eget græs. Den gang var det med en brandvarm Brandão som en af profilerne. Han startede dog denne gang på sidelinien, mens der til gengæld var blevet plads til unge navne som Daniel Arrocha, Kristian Pedersen og Nikolaj Hansen i startopstillingen.

 

I første halvleg havde Vejle utallige nærgående forsøg, og det var endnu en gang Frederik Dues fulde fortjeneste, at Svanerne kunne gå til pausen med 0-0 på måltavlen. Dobbeltredninger og fodparader var blandt de imponerende bedrifter fra HB Køges sikre sidste skanse, der efter kampen fortjent blev kåret som Man of the Match.

 

Vejlenserne virkede før pausen stærkere i de fleste af spillets facetter, og kun ganske få gange var HB Køge nærgående omkring gæsternes mål. Især Bruninho forsøgte sig nogle gange.

 

Brandão afløste allerede i første halvleg Kristian Pedersen, som døjede med gamle rygproblemer efter et sammenstød tidligt i kampen.

 

I 2. halvleg var kampbilledet et andet, og der blev skabt chancer på noget der mindede om et samlebånd. Særligt Bruninho virkede til at være i hopla, og det var ingen overraskelse, at føringsmålet kom fra ham efter kvikke kombinationer i højresiden. Efter et hurtigt gennembrud sparkede han mod forreste stolpe, hvor den tidligere HBK-keeper, Morten Haastrup Jensen, i Vejle-målet kun fik det yderste af fingrene på bolden, som strøg i nettet til stor forløsning for hele SEAS NVE Park.

Det lignede længe en sejr til HB Køge, og Vejles chancer blev holdt på et absolut minimum. Flere gange var HB Køge nærgående, og kampen burde nok være afgjort længe inden Vejle smed en våd klud efter HB Køge. Indskiftede Phillip Zinckernagel var til behandling på sidelinjen og Vejle udnyttede HB Køge-undertallet til at sende et indlæg i feltet. Her dukkede Andreas Albers op over alle andre og headede udligningen i nettet.

Et hårdt slag for et HB Køge-hold, der var så tæt på at bryde den dårlige stime. Om ikke andet blev måltørken brudt, men ét point gør ikke bundstriden mindre relevant for Svanerne.

 

Mål

1-0 // Bruninho (58.)

1-1 // Andreas Albers (88.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Daniel Arrocha

Søren Henriksen

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Luka Bogdan

Bruninho

Sylvester Seeger-Hansen

Rasmus Nielsen

Anders Nielsen

Nikolaj Hansen

 

Udskiftninger

Brandão ind // Kristian Pedersen ud (27.)

Philip Zinckernagel ind // Nikolaj Hansen ud (83.)

Kristian Andersen ind // Rasmus Nielsen ud (91.)

 

Tilskuertal

943 tilskuere på SEAS-NVE Park