HB Køge – Vejle

HB Køge 1 - 2 Vejle
10 apr 2016

HB Køge fik en decideret drømmestart i søndagens hjemmekamp mod Vejle da Lee Rochester flot halvflugtede bolden i mål efter blot 26 sekunders spil. Desværre skulle det vise sig, at den hurtige føring ikke kunne holde hele vejen.

 

De to hold gav hinanden en god dyst med masser af nærkampe, mens det især i første halvleg til gengæld var småt med chancerne. Defensivt stod begge hold godt, og fik lukket godt ned for modpartens offensive indslag. Det betød at HB Køges føring holdt til pausen – men så heller ikke så meget længere.

 

I anden halvleg var det Vejles tur til at få en drømmestart. Anden halvleg var således kun 59 sekunder gammel da rutinerede Simon Nagel fra kanten af feltet sendte et knækkende spark ind bag 100-kamps-jubilaren Frederik Due i HB Køges mål.

 

Også efter pausen var det ikke mange chancer, de to hold kom frem til. Til gengæld gav de hinanden en hård dyst med masser af fight og det selvom det sjældent var rigtig kønt, så var det bestemt en intens dyst de 1.049 tilskuere på Herfølge Stadion var vidner til.

 

Et kvarter før tid fik Vejle dog brugt stillingskrigen. Tæt under mål kunne indskiftede Patrick Rasmussen sparke bolden i nettet mens Alexander Ludwig og Kristian Pedersen i fællesskab forgæves forsøgte at blokere afslutningen.

 

Nede 1-2 kom HB Køge længere frem på banen, og i slutningen af kampen kunne Vejles føring sagtens være blevet udlignet, men i Vejlemålet stod Kristian Fæste en god kamp. Efter 84 minutter reddede han et hårdt spark fra Mikkel Wohlgemuth helt nede ved stolpen, og fire minutter senere stod han i vejen for Lee Rochesters gode forsøg. Riposten fra Marc Rochester blev blokeret til hjørne af en flyvende Vejle-forsvarer i feltet.

 

Der blev ikke scoret yderligere, og HB Køge måtte derfor skuffede forlade banen med efter et 1-2-nederlag på en dag, hvor det var småt med chancerne og dominansen ikke var markant, men hvor det alligevel ikke havde været uretfærdigt, hvis Henrik Lehms tropper havde sat et enkelt point ind på kontoen.

 

Næste kamp spilles søndag den 17. april på udebane mod Fredericia, og dernæst kommer Skive på besøg på Herfølge Stadion.

Mål

1-0 // Lee Rochester (1.)

1-1 // Simon Nagel (46.)

1-2 // Patrick Rasmussen (73.)

 

Advarsler, HB Køge

Kristian Pedersen og Rasmus Nielsen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Rasmus Nielsen

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Sylvester Seeger-Hansen ind // Rasmus Nielsen ud (79.)

Justin Shaibu ind // Kristian Andersen ud (79.)

 

Tilskuertal

1.047 tilskuere på Herfølge Stadion