HB Køge – Vejle

HB Køge 0 - 3 Vejle
27 okt 2016

HB Køge måtte torsdag aften gå fra banen med et nederlag på 0-3 hjemme mod Vejle Boldklub, der allerede efter 33 minutter havde scoret sine tre mål.

 

Gæsterne kom foran efter bare otte minutter da Dominic Vinicius efter en hurtig omstilling udnyttede et boldtab i HB Køge-defensiven, og elleve minutter senere var det Agon Mucolli, der slap igennem i HB Køges højreside og smart chippede 2-0-målet ind over en prisgivet Andreas Hansen.

 

HB Køge manglede et modsvar, løb ikke de ekstra meter for hinanden og lavede nogle fejl i defensiven, som man ikke tidligere har set i denne sæson. Vejle spillede sig flere gange igennem, og 33 minutter inde i første halvleg scorede de det der blev kampens sidste mål. Dominic Vinicius fik på kanten af feltet tid og plads til at sparke bolden op i målhjørnet og gjorde dermed sig selv til dobbelt målscorer.

 

Efter pausen forsøgte HB Køge at komme tilbage, og en enkelt stor og yderligere et par halve chancer blev det til undervejs, men Svanerne var ikke i nærheden af at true Vejles sejr endsige skabe bare en smule spænding om resultatet, og gæsternes sejr var fuldt fortjent.

 

HB Køge skal i den kommende tid forsøge at finde tilbage til den stærke basis, der var medvirkende til at man som rækkens yngste hold gik gennem de første 13 spillerunder med blot et enkelt nederlag. Næste hjemmekamp spilles allerede på onsdag den 2. november, hvor Viborg FF kommer på besøg i 3. runde af DBU Pokalen.

 

HB Køge – Vejle // 0 – 3 (0 – 3) 

0-1 // Dominic Vinicius (8.)

0-2 // Agon Mucolli (19.)

0-3 // Dominic Vinicius (33.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Mads Juel Andersen

Alexander Ludwig

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

Jeppe Simonsen

 

Udskiftninger

Alexander Bah ind // Marc Rochester ud (55.)

Sadik Krdzic ind // Kristian Andersen ud (71.)

Aleksandar Lazarevic ind // Lee Rochester ud (78.)

 

Tilskuertal

709 tilskuere på Castus Park