HB Køge – Vejle

HB Køge 0 - 0 Vejle
02 okt 2019 - 19:00Capelli Sport Stadion

Med en råkold vind indover Capelli Sport Stadion var der onsdag lagt op til et brag af en kamp, hvor HB Køge efter søndagens nederlag til Vendsyssel skulle (gen)rejse sig, mens det formodede tophold fra Vejle Boldklub skulle følge op på en række gode resultater. 

Det var da også gæsterne, der kom bedst fra start og dominerede særligt det første kvarter. Af flere omgange måtte dagens duo i midterforsvaret mellem Matthew Briggs og Jean-Claude Bozga forsvarer med næb og klør, hvor det ene indlæg efter det andet blev afvist. Lige meget hjælper det, da gæsternes Finnbogason stiger til vejrs og header mod mål. Et godt forsøg, der får overliggeren til at ryste. Tyve minutter senere er det så HB Køges tur, da Magnus Häuser langt udefra banker mod mål og med et flot knækskud rammer overliggeren. Et godt tegn på, at lysere tider var forude. 
Og det var de så sandelig. Som første halvleg skred frem kom HB Køge mere og mere ind i opgøret. Mod slutningen af første halvleg var Martin Koch Helsted og Jubril Adedeji ophavsmænd bag et flot angreb, hvor de skiftevis fandt hinanden inden Adejdeji til sidst skød bolden forbi et tomt mål. 

Efter pausen fortsætte de gode takter, hvor der blev gået til makronerne. Hjemmeholdet var i klar dominans og det blev stødt tydeligere, at gæsterne var frustrerede over dels ikke at få scoret, dels ikke at styre kampen mere. Særligt en storspillende Adedeji var i samspil med forskellige holdkammerater medvirkende til, at HB Køge kom tættest på en sejr. Men det lykkedes ikke i sidste ende – og begge hold måtte “nøjes” med et point. 

HB Køge – Vejle Boldklub // 0-0

HB Køges startopstilling:

Kevin Ray Mendoza
Mark Gundelach
Matthew Briggs
Jean-Claude Bozga
Christian Overby
Liam Jordan
Martin Vingaard
Magnus Häuser
Jubril Adedeji
Tobias Christensen

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Martin Jensen ind // Tobias Christensen ud (77.)

Mathias Høst ind // Jubril Adedeji ud (89.)

Tilskuertal

1.008 tilskuere