HB Køge – Vendsyssel

HB Køge 3 - 0 Vendsyssel FF
28 feb 2021 - 13:30Capelli Sport Stadion

HB Køge leverede sin bedste præstation længe da holdet søndag eftermiddag hjemme på Capelli Sport Stadion vandt 3-0 over Vendsyssel FF.

Auri Skarbalius’ tropper satte sig på kampen fra start, og allerede efter syv minutter gav det pote. Effiong Nsungusi holdt fast i bolden, lagde den af til Mike Jensen, der med en knivskarp aflevering flænsede nordjydernes forsvar op, og fandt Emilio Simonsen, der gled af på en forsvarsspiller, og sparkede bolden i kassen.

Midtvejs i første halvleg blev det 2-0 efter et flot angreb, lige efter fodboldens A-B-C.

Jubril Adedeji udfordrede på fløjen, og så ud af øjenkrogen Mark Gundelach i et af sine karakteriske raids på vej mod et overlap. Jubril lagde bolden videre til Gundelach, der skar ind i banen, og med en hård aflevering ind foran mål fandt Effiong Nsungusi, der scorede sit første mål i 1. Division i denne sæson.

Ti minutter før pausen indtraf kampens triste højdepunkt da Emilio Simonsen jagtede en bold i dybden efter en hurtig omstilling. Simonsen nåede bolden først, og satte kurs mod målet, men blev i situationen kantet noget så voldsomt af en Vendsyssel-forsvarer, der kom alt for sent ind i tacklingen. Emilio Simonsen faldt desværre forkert ned efter sin ufrivillige lufttur, beskadigede sin skulder, og måtte en tur på Sjællands Universitetshospital for at få skulderen tjekket. God bedring, Emilio.

Efter pausen var HB Køge fortsat i fin kontrol, og der var optræk til flere mål undervejs, og tolv minutter før tid lykkedes det at øge føringen da Mikkel Qvist fik hovedet på Mike Jensens hjørnespark, og dirigerede bolden ind i det det fjerneste målhjørne.

Flot, flot indsats af HB Køge, der nu har syv point efter de første tre kampe i forårssæsonen.

HB Køge – Vendsyssel FF // 3 – 0

1-0 // Emilio Simonsen (7.)

2-0 // Effiong Nsungusi (24.)

3-0 // Mikkel Qvist (78.)

HB Køges startopstilling

Oskar Snorre

Mark Gundelach

Eddi Gomes

Mikkel Qvist

Oliver Sonne

Jubril Adedeji

Mike Jensen

Valon Ljuti

Lasse Petry

Emilio Simonsen

Effiong Nsungusi

Udskiftninger

Jakob Johansson ind // Emilio Simonsen ud (35.)

Magnus Häuser ind // Lasse Petry ud (75.)

William Madsen (U19 – debut) ind // Effiong Nsungusi ud (81.)