HB Køge – Vendsyssel

HB Køge 0 - 1 Vendsyssel
05 okt 2014

Et hurtigt mål efter blot seks minutter blev afgørende da HB Køge søndag eftermiddag havde besøg af bundrutinerede Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen. Målet faldt efter en hurtig omstilling og blev sat ind af gæsternes Christian Overby, der fik sig en hovedrolle søndag eftermiddag. Kort før pausen sluttede kampen nemlig for målscoreren, der blev præsenteret for det røde kort efter en hård tackling af HB Køges Rasmus Nielsen.

 

Forud var gået en første halvleg, hvor der gik forholdsvist lang tid før HB Køge for alvor begyndte at true gæsternes mål. Det hurtige mål til Vendsyssel fik Ove Christensens tropper til at stå langt tilbage på banen og lure på omstillingerne. Det gjorde det svært for HB Køge at bryde igennem.

 

De største chancer til HB Køge før pausen tilfaldt Nikolaj Hansen på et hovedstød og et Anders Nielsen, der bragede et langskud lige forbi Jesper Christiansens mål. Derudover var også Philip Zinckernagel og Bruninho tæt på at nå frem til dybe stikninger gennem Vendsyssels bagkæde.

 

Efter pausen kom HB Køge godt fra start, og i anden halvleg, hvor HB Køge var en mand i overtal, var der nærmest tale om powerplay i store dele af halvlegen. Vendsyssel trak sig bevidst tilbage på banen for i stedet at lukrere på omstillingerne. Dem fik de sjældent noget ud af og HB Køge fastholdt i hele halvlegen presset mod gæsternes mål.

Den bundsolide og rutinerede defensiv hos Vendsyssel var dog svær at bryde igennem, og kun sjældent blev det rigtig farligt. Kristian Andersen forsøgte sig fra distancen, og Brandão kom en-mod-en med Jesper Christiansen, men begge gange vandt den stærke keeper duellen. En gang måtte keeperen se sig passeret, men desværre for HB Køge stod Philip Zinckernagel i offside-position kort inden han sendte en retur fra Jesper Christiansen i netmaskerne.

 

HB Køge lykkedes ikke med at nedbryde den vendelboeske defensiv, og så var det altså gæsterne der løb med de tre point.

Mål

0-1 // Christian Overby (6.)

 

Udvisning

Christian Overby, Vendsyssel (45.)

 

Advarsler, HB Køge

Casper Grønn og Kristian Andersen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Casper Grønn

Søren Henrikisen

Alexander Ludwig

Anders Nielsen

Daniel Arrocha

Bruninho

Rasmus Nielsen

Kristian Andersen

Philip Zinckernagel

Nikolaj Hansen

 

Udskiftninger

Sylvester Seeger-Hansen ind // Casper Grønn ud (46.)

Brandão ind // Daniel Arrocha ud (46.)

Kristian Pedersen ind // Anders Nielsen ud (76.)

 

Tilskuertal

934 tilskuere på SEAS-NVE Park